FC FJordbold kunne være tilfredse efter sæsonpremieren.

FC FJordbold kunne være tilfredse efter sæsonpremieren. Foto: Privat

Fjordbold tog vigtig sejr i sæsonåbner

futsal Der var set frem med spænding og forventning til Fjordbolds første ligakamp i denne sæson. Nye spillere som Lars Bonde, Viktor Hansen, Esmaeil Roudsari og den svenske landholdskeeper, Robin Armandt er kommet til, men Nicolai Jægergaard og Rasmus Gasberg er kommet i futsalomdrejninger.

Dertil ventede der Fjordbold en vanskelig førsterundekamp mod de evige rivaler i toppen af dansk futsal, København Futsal.

Det blev en kamp med stor intensitet, fysik og mange chancer. Derfor blev det første mål, som Fjordbold scorede kort før pusen, af stor betydning for kampens udvikling. En frisparkskombination, hvor Marco Thorhauge kunne passere en chanceløs København-målmand.

Det tætte spil fortsatte i anden halvleg, hvor de 200 tilskuere var med til at skabe en god atmosfære.

København fik kort inde i halvlegen udlignet ved den tyske landsholdspiller, Jonas Hoffmann.

Det betød ikke, at Fjordbold gik ned med flaget – tværtimod. Kort efter udligningen kunne Jakob Noer finde en fri Rasmus Gasberg, der med et drøn af et højreben passerede Københavns målmand.

Spillet bølgede derefter frem og tilbage, men da tiden nærmede sig 4 minutter tilbage på tavlen, gik København i overtal. Det blev ingen succes for københavnerne, og Fjordbold kunne til sidst bringe sig på 3-1, da Simon Jørgensen fandt Lars Bonde, der med en sikker inderside kunne sikre sejren og de tre point.

Næste søndag skal Fjordbold møde JB Futsal I Kildeskovshallen kl. 15.

Publiceret 11 November 2019 09:11