Årets trup blev præsenteret onsdag aften i Slangerup

Onsdag aften skal Slangerup meget gerne sikre sig yderligere to point på kontoen.

Slangerup går efter sejr mod Fjelsted

Modstanders topkører kvæstet efter styrt i EM-løb.

speedway Et dramatisk styrt for Fjelsteds Peter Kildemand har gjort udsigten til en Slangerup-sejr onsdag aften markant større.

29-årige Peter Kildemand var nemlig ude for et særdeles alvorligt styrt, da han lørdag kørte EM-kvalifikation i Ungarn.

I stedet for en podieplads endte løbet for hans vedkommende med flere minutters bevidstløshed på slaggeren, en kraftig hjernerystelse, en brækket næse og vejrtrækningsproblemer. Hans ventes udskrevet tirsdag.

Og selv om speedwaykørere pr. definition er nogle hårde hunde, er det nok ikke sandsynligt at se ham hverken til løbet i Slangerup eller til det efterfølgende DM.

Små justeringer

FRa Slangerups side varsler leder-teamet, at man i store træk stiller med et intakt hold i forhold til sidste løb, der udløste årets første sejr.

Der er et par enkelte rotationer: Mikkel Michelsen, Andreas Lyager, Kevin Wölbert og Emil Pørtner er atter at finde på holdkortet.

Ind er kommet Polsk/tyske Pawel Hlib, der tidligere var et af Polens største håb indenfor speedway. Han har tidligere i sin karriere formået og blive polsk U21 mester, bronze ved U21 vm, 2 U21 hold VM- titler, en 4 plads til EM og en masse erfaring fra polsk top speedway plus svensk og tysk liga.

Hans karriere har dog stået på pause, men til denne sæson har han valgt at genoptage den. Og med hård træning over vinteren, håber holdlederteamet, de har gjort et scoop.

Derudover er fynske Jacob Bukhave kommet ind på 6’er pladsen og overtager pladsen fra Marius Nielsen.

Publiceret 27 May 2019 11:06