I weekenden dystede FC Fjordbold i Valbyhallen mod Liga Østs tophold fra København Futsal. Her et arkivbillede fra en tidligere kamp. Foto: Arkiv

Brøndby fik regulær røvfuld, da de gæstede Frederikssund i den forgangne weekend. Foto: Arkiv

FC Fjordbold i storform – 6-0 over Brøndby

2019 startede forrygende for FC Fjordbold med to sejre. Siden kom det tætte og ærgerlige nederlag til København i sidste weekend, og derfor var det med stor spænding, at FC Fjordbold bød Brøndbyernes IF velkommen i Frederikssundhallen lørdag eftermiddag.

futsal Brøndbyernes IF har været en af sæsonens positive overraskelser og var inden dagens kamp seks points foran Fjordbold, bl.a. takket være den 6-2 sejr, som Brøndbyernes IF tilføjede FC Fjordbold tilbage i december.

Der var stuvende fuldt omkring Frederikssundhallen, da der denne eftermiddag var indbudt til Ølfestival – og de som også kiggede inden for til Futsal blev bestemt ikke skuffet.

Kampen må stå som et af sæsonens højdepunkter, og kan måske være med til at give FC Fjordbold det rygstød og momentum ind i det slutspil, som man nu nærmest ikke kan undgå at blive en del af.

Fra kampens start var hjemmeholdet dominerende, og en af holdets mest iøjnefaldende spillere i denne sæson, Brian ’Brizze’ Mengel, skulle da også blot bruge knap tre minutter før han havde bragt FCF foran.

Herefter fulgte en lige periode, men efter et kvarters spil blev det 2-0 ved Morten Hauglund. Det gav Fjordbold en ro, og de kunne således gå til pausen med en tomålsføring.

I 2. halvleg skulle hjemmeholdet så tromle henover Brøndbyernes IF.

Tromlede henover BIF

Anfører Christian Andreasen gjorde det til 3-0 og kort efter blev dødsstødet sat ind, da Simon Jørgensen scorede til 4-0.

I de døende minutter spillede gæsterne overtalsspil – dvs. uden målmand, men med en ekstra markspiller – og det udnyttede Fjordbold til endnu to mål.

5-0 blev det ved Morten Hauglund kort før tid på et akkumuleret straffespark.

Og til allersidst fik den tilbagevendte Rasmus Johansson sendt bolden ind i et tomt mål til slutresultatet 6-0.

En voldsomt imponerende sejr, og træner Martin S. Hilstrup var da også overordentlig tilfreds med kampens forløb og den indsats, som blev lagt for dagen af Fjordboldspillerne.

Publiceret 28 January 2019 09:11