Du kan vinde bogen med de nærgående portrætter af de fiktive personer fra Zirkus Nemos univers. Dermed er er enten juleunderholdningen eller mandelgaven i hus.

Du kan vinde bogen med de nærgående portrætter af de fiktive personer fra Zirkus Nemos univers. Dermed er er enten juleunderholdningen eller mandelgaven i hus.

Vind årets mandelgave: Tæt på Zirkus Nemos artister

Igennem tyve år har cirkusdirektør Søren Østergaard rejst land og rige rundt med sit Zirkus Nemo. Med sig har han haft nogle af landets mest markante og alsidige artister, som hver på sit felt med stor virtuositet og professionalisme har bjergtaget danskerne med deres kunst. På en måde....

Konkurrence I '12 store danske artister' møder vi blandt andet Baconmanden, kendt og elsket for sine performances, hvor han som Menneskelig flæsk lader sig stege på en glohed pande i oversize. Vi møder også Bager Jørgen, der er berømt for sin forrygende optræden med dansende wienerbrød for det danske kongehus. Senest er han sprunget ud som digter med samlingen 15 erotiske brøddigte, der går som varmt brød. Og vi møder Erik Bo Nielsen alias Smadremanden og før den utrolige historie om hans opvækst, som nok vil komme bag på de fleste.

Som alle store kunstnere og genier slæber de rundt p. tung bagage. I bogen får vi eksempelvis den tragiske historie om, hvordan det musikalske geni Manden, der ikke kan fløjte, mistede sine forældre ved en koncert, hvor de skulle hyldes for deres livslange opbakning. Også den fænomenale showdressør Ib Glann har mødt tragedien; faktisk var det hans berømte bedstefars død, som satte gang i Ibs karriere, da bedstefaren efterlod sit barnebarn et brev, hvori der blot stod: »Rid Ib«, og det gjorde han så.

Bogen er udgivet på People's Press. 121 sider, vejl. pris: 199,95 kr.

Sådan deltager du

Vil du være med i lodtrækningen om fire eksemplarer af Søren Østergaards bog, skal du i kommentarfeltet under artiklen på vores hjemmeside skrive navnet på din yndlingsfigur fra Zirkus Nemos univers

Publiceret 02 December 2019 00:00