Carpark North er blandt de bands, der skal sikre endnu en succesrig festival i 2020.

Carpark North er blandt de bands, der skal sikre endnu en succesrig festival i 2020.

Festival offentliggør første navne

Carpark North og Jakob Dinesen lægger vejen forbi Kalvøen

Frederikssund Sidste år var offentliggørelsen af hovednavne til Frederikssund Festival samtidig startskuddet til en ny æra for festivalen.

De største koncerter blev flyttet fra de beskedne - og intime - forhold i Valhal, til den større Vikingescene på Kalvøen.

Og de udendørs koncerter er kommet for at blive.

I den forgangne uge har Frederikssund Festival således offentliggjort to af de navne, der både skal være med til at sælge billetter og give publikum en fest.

Torsdag 30. juli bliver det således Carpark North, der nu i to årtier har spillet, hvad der vel godt kan betegnes som stadion-rock, som får lov til at lukke og slukke for dagens fest på Vikingescenen.

Siden 2003, hvor de brød igennem med Transparent and Glasslike" har de tilhørt den absolutte elite på den danske livescene.

Det samme er tilfældet for Jakob Dinesen, der dagen efter indtager scenen.

Jacob Dinesen kender om nogen de danske landeveje - og landevejene kender Jacob Dinesen - og i 2020 går turen til Frederikssund.

Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtidsholdbar artist bl.a. efter sit sidste besøg i 2017 på Frederikssund Festival, godt bakket op af sit band og sit store publikum. Således solgte bandet 30.000 billetter i 2019 til egne koncerter på spillesteder, hvilket er en kæmpe bedrift for enhver dansk artist.

Publiceret 30 November 2019 00:00