Med Dodo Gad som frontfigur har Dodo & the Dodos i et mere end årti sat deres præg på julefrokosten. Sådan så det ud i 2012.

Med Dodo Gad som frontfigur har Dodo & the Dodos i et mere end årti sat deres præg på julefrokosten. Sådan så det ud i 2012. Arkivfoto.

Konkurrence: Vind billetter til årets lokale julefrokost-brag

Dodo & the Dodos fylder igen Frederikssundhallen med firserhits

konkurrence Der er tradition for både hygge, masser af mennesker på dansegulvet og syng-med-bar musik, når HK73's Venner i samarbejde med Lokalavisen hvert år står bag julefrokosten på Kalvøen.

Og nu får du muligheden for kvit og frit at kunne invitere ungerne, kæresten eller vennerne med. HK73's Venner og Lokalavisen sætter nemlig seks billetter til årets julefrokost 30. november på spil

De optrædende bands har skiftet, men ét hovednavn er blevet ved med at dukke op igen og igen. Ganske enkelt fordi de er i stand til både at få folk til at skråle med på numre som Sømand af Verden, Vågner i Natten og andre firser-hits, der har vist sig at mere langtidsholdbare end som så.

Der er noget nær statsgaranti for god stemning, når den store julefrokost løber af stablen i Frederikssundhallen.

Der er noget nær statsgaranti for god stemning, når den store julefrokost løber af stablen i Frederikssundhallen. Arkivfoto

Kan du bandets navn, skriver du det blot i kommentarfeltet under artiklen på vores hjemmeside. Så deltager du automatisk i konkurrencen om seks billetter til julefrokosten.

Foruden årets hovednavn spiller også de gode kendinge fra Back to the 80’s samt DJ Gary op til dans, når buffeten har fået lov til at sætte sig.

Bandet Back to the 80's har på det nærmeste udviklet sig til fast husorkester til julefrokosten.

Bandet Back to the 80's har på det nærmeste udviklet sig til fast husorkester til julefrokosten.

Publiceret 13 November 2019 14:06