Jul i Tivoli 2017. Hjulkøbing Stationsbygning Tog Aften

Jul i Tivoli 2017. Hjulkøbing Stationsbygning Tog Aften Ill: Lasse Salling

Konkurrence: Vind Tivoli- og musical-billetter

Du kan vinde billetter til Midt om Natten-musical, eller en tur i Tivoli med turpas

konkurrence Julen i Tivoli har alle dage været noget ganske særligt, og år 2019 bliver ingen undtagelse, for her vil der endnu en gang dufte af velsmagende glögg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing. Det sker på Plænen som en del af det særlige juletema er en komplet jernbanestation med forskellige tog, der kører rundt om det høje juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste i Europa og Danmark.

Danmarks mest ekstravagante juletræ

Foran Nimb Hotel placeres et juletræ, der pyntes med over 3.000 krystaller til en værdi af ca. en million kroner. Det er første gang, at danskerne stifter bekendtskab med et Swarovski-juletræ. Siden 1991 har de ikoniske design-juletræer fra Swarovski bl.a. betaget publikum foran Rockefeller Center i New York mm. Udover etablering af juletræet bliver der også etableret en pop-up-shop foran Nimb Hotel i samarbejde med keyclubco.com.

Julekugler og nordisk jul

Som altid skydes den hyggelige sæson i gang ved at lysene på det store juletræ foran Koncertsalen tændes, og lysetænderne vil som altid være nogle af Tivolis kendte ansigter. Det plejer at være et stort tilløbsstykke, og det bliver det uden tvivl igen i år. Ud over det er der hængt omkring 60.000 julekugler op rundt omkring i Haven for at byde jule velkommen.

I julesæsoner er der desuden premiere på balletforestillingen ”Snedronningen” i Tivolis Koncertsal den 1. december som ubetinget er Tivolis største nogensinde. Det er en nyfortolkning af H.C. Andersens klassiske eventyr, hvor Dronning Margrethe har stået for kostumer og dekorationer, sangerinden Oh Land har komponeret musikken og russiske Yuri Possokhov har stået for koreografien.

Balletforestillingen ”Snedronningen” er Tivolis største nogensinde.

Balletforestillingen ”Snedronningen” er Tivolis største nogensinde.

Burhan G underholder i Tivoli

Blandt andet lægger Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester vejen forbi Tivolis Koncertsal den 16. december for at give et juleshow ud over det sædvanlige. ”Det store juleshow” er titlen, og her vil der være nyfortolkninger af gamle juleklassikere samt mulighed for at høre Burhan G’s hitsingler ”Jeg i live”, ”Kalder mig hjem” og ”Din for evigt” og selvfølgelig også hans julehit ”Tinka” fra ”Tinkas juleeventyr”.

Samtidig bliver Pantomimeteatret i Tivoli forvandlet til en julestue, og her bor julemanden, der hver dag sidder klar til at tage imod børnene og høre om deres julegaveønsker. Her er også mulighed for at aflevere sutten for de børn, der er klar til det. Selvfølgelig vil der også som altid være Lucia-optog den 13. december, hvor Luciabruden bærer lyset frem.

Der er over 50 boder på julemarkedet, og her kan gæsterne købe julegaver, søde sager og varme drikke.

Igen i år vil der også blive afholdt Fyrværkerifestival den 25., 26., 27. og 31. december, der skyder det nye år godt i gang og sige tak for det gamle. I år er fyrværkeri temaet en hyldest til julen i anledning af at Jul i Tivoli som sæson har 25 års jubilæum. De mange restauranterne har også gjort deres ypperste for, at julen kan smages, og alt er helt lige så veltilberedt, som det var i gamle dage.

Tivolis pressechef Torben Plank siger:

” Vi skal hvert år finde på noget nyt, som er så betagende, at gæsterne igen vælger at tage en tur i Tivoli. Jeg tror godt, at vi kan udstede en garanti for at julehumøret stiger efter en gå tur i Haven, da kollegerne har ligget vandret for at finde på nye julede ting, der også kan opleves helt ind i den første weekend i 2020” .

Jul i Tivoli 2018. Dæmonen, det Japanske Tårn og Gangbroen Aften

Jul i Tivoli 2018. Dæmonen, det Japanske Tårn og Gangbroen Aften Foto: Lasse Salling

Fakta: Deltag og vind

Du deltager i konkurrencen ved i kommentarfeltet under artiklen på vores hjemmeside at skrive, hvor mange krystaller, der er på juletræet foran Nimb. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om præmierne. Vinderne får direkte besked pr. mail, og billetterne kan afhentes ved hovedindgangen i Tivoli.

  • Førstepræmie: 1 x 2 billetter til Midt om Natten onsdag d. 8. april kl. 20
  • Andenpræmie: 4 entre og turpas til Tivoli
  • Tredjepræmie: 4 entre til Jul i Tivoli.

Publiceret 06 November 2019 11:11