Vind billetter til Halloween i Tivoli

I samarbejde mellem Lokalavisen og Tivoli sætter vi 3 X 4 billetter og turpas på spil til Carstensens gamle have

konkurrence Hvor mange græskar indgår i Halloween-oppyntningen af Tivoli?

Kan du svare på det, skriver du du dit bud i kommentarfeltet under denne artikel og deltager dermed i lodtrækningen om 3x4 entrebilletter og turpas til netop Halloween i Tivoli.

Billetterne bliver sat på spil i samarbejde mellem Lokalavisen og Tivoli.

Årets sygeste forlystelse

Fredag den 11. oktober åbner Tivoli dørene til den stemningsfulde Halloween-sæson - Halloween i Tivoli, som varer til 3. november.

Gæster, der hellere vil nyde end skræmmes, kan gå på opdagelse i den smukke Halloween-scenografi med over 21.000 græskar, fugleskræmsler, edderkopper, spindelvæv og det helt særlige varme, orange lys skabt til sæsonen. Spøgelserne spøger igen i Smøgen, og heksekoste svæver igen foran Hovedindgangen. Som noget nyt i år er der Halloween-projektionsfilm på Bjerget over Rutschebanen, der kan ses både fra Hovedbanen og fra Tivoli.

I år har scary-forlystelsen i Skærsilden fået et helt nyt hospitalstema. I ”Hospitalet – årets sygeste forlystelse” optræder skuespillere som uhyggelige karakterer og sørger for aftenens største gys. Man skal være 12 år og den modige type for at klare mødet med den spøgelsesramte forlystelse.

Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og i år er der særligt fokus på forlystelser i Tivoli. Fatamorgana er blevet vildere, radiobilerne har fået en makeover og kører hurtigere, og rutschebanen Kamelen blev lanceret under sommersæsonen.

Monsters Night Out

26. oktober går det løs med ca. 300 monstre i Haven, når Monsters Night Out indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre mødes først foran Hovedindgangen og går derefter i samlet flok ind i Haven, så man kan få årets flotteste monsterfoto denne dag.

Skoveventyr i Glassalen

I Glassalen byder Eventyrteatret på forestillingen Skovens Dronning fra 4. til 20. oktober. Her løber en ung prinsesse hjemmefra og ender i en magisk skov, hvor hun møder forskellige eventyrlige væsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at forene dem i kampen mod en mørk og grusom magt. I koncertsalen spiller Sanne The Musical indtil 13. oktober - en vild og gribende historie om hele Danmarks rockmama.

Fun Facts om Halloween i Tivoli

• Der er pyntet op med ca. 21.500 stk. græskar

• Samlet skønnet vægt af alle 21.500 græskar – I alt 64.850,00 kg.

• Der er i alt 10.700 stk. planter til Halloween (stauder, græsser, krydderurter, grøntsager mm.)

• Der er i alt ca. 2.000 stk. halmballer

• I alt 16 stk. gartnere samt yderligere ca. 6 tilriggere har stået for Halloween-Haven

• Der blev solgt 901 sorte hotdogbrød til Tivolis særlige halloween-hotdog under Halloween i 2018.

• Rasmus Klumps Pandekagebod på Plænen solgte 6.301 søde pandekager under Halloween i 2018

Publiceret 06 October 2019 00:00