LOXAM har udlejet maskiner i alle afskygninger og størrelser til brobyggeriet.

LOXAM har udlejet maskiner i alle afskygninger og størrelser til brobyggeriet.

Brobyggeri må ikke gå ned på maskiner

Den lokale afdeling af LOXAM har været på en stor opgave under brobyggeriet

Bro-fest LOXAM i Frederikssund har været på hårdt – og sjovt – arbejde som fast leverandør af maskiner til brobyggeriet, fortæller afdelingschef i LOXAM Frederikssund, Lars Hansen.

”Vi har udlejet maskiner i alle afskygninger og størrelser, især lifte og gravemaskiner. Fra bomlifte op til 30-40 meter ned til minigravere, som man har skullet bruge nede i de forskellige borehuller. Det har også været generatorer i alle størrelser til at drive maskiner på broen. Det er også os, der har sat mandskabsmodulerne op, som har været på pladsen fra starten.”

LOXAM udlejer materiel til byggebranchen, det offentlige og private og har 30 afdelinger over hele Danmark.

”Det et stort projekt, og det er en stor ordre for alle de enheder i LOXAM, som har bidraget. Brobyggeri kræver en række specialmaskiner, som vi selvfølgelig har leveret. Vores organisation har skullet være meget agil og fleksibel for at understøtte, at broens folk kunne arbejde videre uden ophør.”

”LOXAM er en meget decentral virksomhed. Det betyder, at vi er meget orienteret mod de lokale kunder. Når man får så stor og langvarig en kunde som Fjordforbindelsen, udfordrer det selvfølgelig organisationen, så en vigtig del af øvelsen har været stadig at kunne levere den samme service over for de lokale kunder som normalt,” siger Lars Hansen.

Publiceret 19 September 2019 00:00