Hjerteforeningens Løbeklub i Jægerspris havde flyttet søndagstræningen til pladsen foran SuperBrugsen i Jægerspris. Foto: Ole Munch

Hjerteforeningens Løbeklub i Jægerspris havde flyttet søndagstræningen til pladsen foran SuperBrugsen i Jægerspris. Foto: Ole Munch

Hjerteforening vil øge interessen for løb

Hjerteforeningens Løbeklub i Jægerspris havde flyttet søndagstræningen fra Slotsparken til SuperBrugsen

JÆGERSPRIS Hjerteforeningens Løbeklub i Jægerspris havde søndag henlagt træningen til SuperBrugsens arealer. Her kunne de morgenfriske kunder se eller deltage i dagens program, som bød på løbefitness, under kyndig vejledning af træner Klaus Forup.

I Hjerteforeningens Løbeklub skorter det nemlig ikke på ideer for, hvordan klubben kan øge interessen for løb, så endnu flere Jægerspris-borgere kan få øjnene op for glæden ved at snørre løbeskoene og løbe i flok. Søndagens tiltag var derfor blot et ud af mange nye, som skal tiltrække endnu flere medlemmer.

Den dynamiske løbeklub i Jægerspris, der blandt andet hvert år står bag Grevinde Dannerløbet, tilbyder løbetræning tirsdag, torsdag og søndag, uanset vejr og vind. Søndagens kraftige blæst kunne derfor ikke afholde medlemmerne af løbeklubben i at skyde søndagen godt igang med en gang hyggeligt fællesskab og motion, på en´ og samme tid.

Publiceret 16 September 2019 11:50