Vibeke Riemer og Lars Kolind kommer til Skibby. Foto: Skibby Aktive

Vibeke Riemer og Lars Kolind kommer til Skibby. Foto: Skibby Aktive

Foredrag: Spejder i dag - iværksætter i morgen

Vibeke Riemer og Lars Kolind besøger Produktionsskolen i Skibby tirsdag 1. oktober kl. 19

SKIBBY Skibby Aktive for Fjordlandet fejrer Kronprinsesse Marys Bro med en lang række arrangementer i hele uge 40. Tirsdag inviterer foreningen blandt andet til en aften i selskab med Lars Kolind og Vibeke Riemer, der er kendt som iværksættere, succesrige forretningsfolk og spejderledere på verdensplan.

Både Vibeke og Lars brænder for at arbejde med unge mennesker. Begge mener at forudsætningen for at gøre verden til et bedre og mere bæredygtigt sted er at uddanne og engagere unge mennesker. Og de sætter handling bag ordene: Lars Kolind har startet mere end 20 virksomheder sammen med unge iværksættere, og Vibeke Riemer arbejder i øjeblikket med at give 200.000 piger i Uganda færdigheder som ledere og iværksættere.

Denne aften fortæller Vibeke og Lars om de projekter og virksomheder, de er engageret i. Herunder hvordan spejderarbejdet kan være med til at skabe udvikling, både i Frederikssund Kommune og i resten af verden. Deltagere må meget gerne involvere sig og stille spørgsmål.

Vibeke Riemer og Lars Kolind har siden 2011 ejet og drevet Sømer Skov; et af Hornsherreds store naturområder. Vibeke er speciallæge, HD, medstifter af og formand for The World Guide Foundation, som arbejder globalt med at udvikle piger og unge kvinder til fremtidens ledere. Lars er Cand.scient. i matematik, HD, bestyrelsesformand for en række virksomheder og formand for the World Scout Foundation, fonden bag det globale spejderarbejde.

Aftenen er arrangeret af Skibby Aktive for Fjordlandets erhvervsudvalg i samarbejde med Frederikssund Erhverv, Ræven Skibby Trop og Flok og Produktionsskolen i Skibby. Billetter købes via www.skibbyaktive.dk/brofest

Publiceret 11 September 2019 00:00