Byrådet i Frederikssund tror fortsat på udviklingen af Vinge. Arkivfoto

Byrådet i Frederikssund tror fortsat på udviklingen af Vinge. Arkivfoto

Alle gode gange tre: Byrådet tror stadig på Vinge

Frederikssund Kommune vil igen udbyde byggeretter i Vinge, dog, efter alt at dømme, i en anden skala end tidligere

FREDERIKSSUND På det ekstraordinære byrådsmøde i Frederikssund onsdag aften var stort set alle rundt om bordet enige om, at bakke op om ønsket om at fortsætte byudviklingen i Vinge. Med andre ord tyder det på, at byrådsmedlemmerne fortsat tror på Vinges fremtid.

Det ekstraordinære byrådsmøde var sat op, efter det tirsdag stod klart, at ingen investorer havde budt på udbuddet af de 22.000 byggeretsmeter i centrum af Vinge. Alligevel var borgmester, John Schmidt Andersen optimistisk efter mødet:

"Positiviteten omkring Vinge er fortsat stor. Hele byrådssalen – stort set – vil Vinge, og Vinge eksisterer jo også, og nu er vi enige om at mødes igen næste onsdag til et ekstraordinært byrådsmøde, hvor vi har bedt forvaltningen om at skitsere nogle andre muligheder end dem, der har været forelagt for os nu," sagde borgmester John Schmidt Andersen til TV 2 Lorry umiddelbart efter mødet.

Borgmesteren løftede sløret for, at det måske var mere gangbart at gå udenom Vinge Centrum, for i stedet at udbyde byggeretsmeter i udkanten af Vinge.

Som konklusion på mødet har Byrådet bedt forvaltningen undersøge en række forhold med henblik på, at forvaltningen kan fremlægge forskellige muligheder til, hvordan man kan realisere ambitionen om den fortsatte etablering af byen Vinge. Denne sag vil blive fremlagt for Byrådet på endnu et ekstraordinært møde den 11. september 2019, meddeler Frederikssund Kommune i en pressemeddelelse.

mass

Publiceret 05 September 2019 11:01