Foto: Fjordforbindelsen.dk

Fjordforbindelse indsætter direkte busser til bro-fest

Fest-deltagere kan bliver kørt direkte til festpladsen fra både Ølstykke og Frederikssund. DSB indsætter samtidig ekstra busser mellem de to byer

Der kommer til at køre busser i pendulfart til og fra festpladsen, når Kronprinsesse Marys Bro bliver indviet 28. september.

Og det bliver ikke bare mellem Frederikssund Station og Kronprinsesse Marys Bro.

"Vi arbejder at få indsat direkte shuttlebusser mellem stationen i Ølstykke og broen, så folk ikke først skal sætte sig ind i en togbus til stationen i Frederikssund, og derfra videre med en shuttlebus. Så vi vil gerne sætte ekstra busser ind, der kan transportere passagererne direkte til broen," lyder det fra Tina Tving Stauning, der er berstyrelsesmedlem i Fjordforbindelsen Frederikssund, som er det selskab, der skal varetage driften af broen.

Også fra DSBs side opruster man på dagen

"Der er taget højde for broløbet den 29/9, hvor Banedanmark altså har planlagt sporarbejde. Der bliver derfor indsat ekstra togbusser mellem Ølstykke og Frederikssund i forhold til, hvad vi normalt ville bestille for strækningen, hvis der var sporarbejde. DSB kører ikke shuttlebusser ud til broen. Det må vi ganske enkelt ikke, da det ville være imod vores trafikkontrakt med staten," oplyser DSB i en til Lokalavisen.

Publiceret 03 September 2019 00:00