Foto: Bilgalleri.dk

Lokale virksomheder kaster sig over sæbekasseløb

Frederikssund Rotary Klub går nye veje, når der skal samles ind til velgørende formål i lokalområdet

Scener fra den norske dukkefilm, Bjergkøbing Grandprix, trænger sig på, når man læser opfordringen fra Frederikssund Rotary Klub til lokale virksomheder om at tilmelde sig et sæbekasseløb over Kronprinsesse Marys bro i forbindelse med indvielsesfestlighederne.

”I alt 20 biler kan dyste mod hinanden, og allerede nu har 16 lokale virksomheder meldt sig på banen. Startgebyret er på 5.000 kroner, og vinderen af løbet får lov til at bestemme, hvad halvdelen af de indkomne beløb skal doneres til”, siger indsamlingsleder Sussie Staun Pallesen fra Frederikssund Rotary Klub, der glæder sig over den store interesse.

Hvordan deltager man?

Man kan gå ind på www.saebekassebil.dk, som er et link til et firma, som sælger materialer til et basissæt til en sæbekassebil. Prisen er ca. 1500 kr. , inkl. hjul.

Man kan også vælge helt selv at lave den: Sæbekassebilen skal være ca.0,75 m bred og ca.1,5 m lang, og den skal kunne skubbes af to personer.

Altså tre personer i alt fra hvert firma.

Tanken er så, at hver enkelt firma opbygger sin helt egen sæbekassebil over grundmodellen, så det er tydeligt hvilket firma, der deltager, og udover vinderen af løbet, vil der også være en præmie til den flotteste sæbekassebil.

Tilmelding er stadig mulig hos Sussie Staun Pallesen på mail: sussie@privat.dk

Publiceret 01 September 2019 00:00