Allan Klem fra Ottos Hjørne undrer sig over Jørgen Christensens kritik, og mener ikke han har gjort noget galt. Foto: BM

Allan Klem fra Ottos Hjørne undrer sig over Jørgen Christensens kritik, og mener ikke han har gjort noget galt. Foto: BM

Ottos Hjørne efter kritik: "Lad os favne bredt og få hele byen til at summe"

Indehaver af Ottos Hjørne, Allan Klem, undrer sig over Jørgen Christensens kritik. Han mener ikke, han har gjort noget galt ved at lægge sig i slipstømmen på byens jazzfestival

Af
Birgitte Masson

SLANGERUP Allan Klem forstår ikke, at Jørgen Christensen fra styregruppen for Snake City Jazz Festival er blevet fortørnet over, at Ottos Hjørne har valgt at lægge deres musik-arrangement samtidig med jazzfestivalen.

"For det første, så er de gæster, som kommer her, ikke nogle, der typisk ville købe et armbånd til jazzfestivalen. Vores gæster er ikke deres gæster," siger Allan Klem og refererer til Snake City Jazz Festivals målgruppe.

"85 procent af dem, som kommer til vores musikarrangement, er venner og stamkunder. Vi er på mange måder blevet byens samlingspunkt, særligt når de unge skal more sig i weekenderne. Men hvorfor ikke få så mange mennesker som muligt til byen den dag? Vi er på ingen måde ude på at skade nogen. Men som beværtning er man da tosset, hvis man ikke arrangerer noget, når nu der er liv i byen i forvejen. Jeg synes, der skal være plads til alle. Vi skal favne bredt og få det hele til at summe."

Allan Klem nævner Slangerup bodegaen 'Den grønne', som også har musik. Ligesom nabobyen Lynge holder byfest samme weekend som jazzfestivalen.

"Jeg er forbavset over, hvis en jazzfestival bliver ødelagt af os, på trods af at de hvert år har kørt med overskud. Det kan da ikke passe," lyder det undrende fra Allan Klem, ligesom han undrer sig over Jørgen Christensens kritik, der går på, at han ikke kan komme i kontakt med Allan Klem:

"Min kæreste Susanne og jeg står her næsten 365 dage om året. Jørgen kan til hver en tid komme forbi og tale med mig. Jeg har modtaget et brev i denne uge, men det skal jeg altså lige have tid til at svare ordentligt på."

Allan Klem fortæller, at jazzfestivalens styregruppe i sidste uge henvendte sig for at minde ham om, at Ottos Hjørne skulle huske at tænke på toiletforhold, så ikke deres gæster benyttede festivalens toiletter.

"Der er styr på det. Vi har sørget for at leje ekstra toiletter til vores gæster," fortæller Allan Klem.

Publiceret 13 August 2019 09:10