Stafet For Livet finder sted i år den 17. - 18. august. Arkivfoto

Stafet For Livet finder sted i år den 17. - 18. august. Arkivfoto

Stafet For Livet i Slangerup: 'Kom og vær med'

Stafet For Livet afholdes i Slangerup den 17.-18 august klokken 10

SLANGERUP Stafet For Livet er et døgn, hvor man sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, man har mistet, og give håb til dem der kæmper.

Stafet For Livet er 24 timers fællesskab med holdstafet i eget tempo, aktiviteter og oplysning samt underholdning for både børn og voksne.

Hold

Man kan blandt andet deltage med et hold ved at samle familie, venner og kolleger, hvor man går sammen i et døgn. Alle der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal stå alene i kampen mod kræft, og at man er stærkere, hvis man står sammen.

Har man ikke mulighed for at samle sit eget hold, kan man deltage på et åbent hold - her kan alle tilmelde sig, og man kan deltage i det omfang man ønsker.

Man kan også deltage som Figther, hvor alle Fightere inviteres til at deltage som stafettens æresgæster.

Man kan allerede nu tænde et lys for en person man vil støtte eller mindes. Man kan skrive sin hilsen på en lyspose og stille den op som en del af Lysceremonien lørdag aften.

Deltag som frivillig

Har man lyst til at være med som frivillig, at deltage i planlægningen af stafetten og- eller som frivillig på stafetten, så kontakt Stafet For Livet for mere information , al hjælp kan bruges og man bliver en del af et team af lokale frivillige ildsjæle, der alle arbejder i fællesskab på at skabe en fantastisk weekend. Det er gratis at besøge stafetten på Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3-5. Slangerup.

Publiceret 08 August 2019 00:00