Formand for Frederikssund Festival, Leon Røygaard, har store forventninger til dette års festival, som allerede sætter flere rekorder. Foto: Mette Døllner

Formand for Frederikssund Festival, Leon Røygaard, har store forventninger til dette års festival, som allerede sætter flere rekorder. Foto: Mette Døllner Foto: Mette Døllner

Festival-billetsalg sætter rekord

2019 bliver rekordernes år for festivalen på Kalvøen i Frederikssund, hvor billetsalget er rekordhøjt

FREDERIKSSUND ”Det er umådelig svært at tørre smilet af ansigtet”, lyder det fra formand for Frederikssund Festival, Leon Røygaard.

Årsagen til formandens glæde skyldes et rekordhøjt billetsalg, som blandt andet betyder at fredag 2. august er meget tæt på at være udsolgt til Vikingescenen, som er den nye hovedscene på festivalen. Det vil sige at 1.500 gæster skal opleve Dizzy Mizz Lizzy, Mike Tramp & Band of Brothers og Tiger/Swan i en intim atmosfære, tæt ved vandet.

Men ikke kun salget til fredag, er med til at øge dybden af smilerynkerne. For salget til torsdag 1. august og lørdag 3. august går også forrygende. Således er dagene med henholdsvis 750 og 850 solgte billetter tæt på at tre-doble mængden af gæster fra rekordåret 2018.

”Jeg tilskriver det fantastiske billetsalg, at vi har sammensat et program der rammer bredt, og kvaliteten er i top”, fortæller Leon Røygaard. Tina Dickow m. band, Sko/Torp og Bo Evers Band pryder plakaten torsdag, mens Folkeklubben, Østkyst Hustlers og Rasmus Walter er navnene der indtager Vikingescenen lørdag.

”Når der kommer så mange mennesker på pladsen, forventer vi også et rekordhøjt salg i vores barer, og samtidig har vi formået at rekruttere flere frivillige medarbejdere end nogensinde tidligere. Der vil være op mod 270 frivillige, som vil gøre deres bedste for at give vores gæster en oplevelse, der vil strække sig langt ind i 2020”, siger Røygaard og tilføjer: ”Når regnskabet er gjort op, håber vi også at kunne præsentere et rekordstort overskud, som vi uddeler til børne- og ungdomsformål i kommunen”.

mass

Publiceret 22 July 2019 10:11