Ord-festival med kulturmarked

frederikssund Nu har alle lokale forfattere, illustratorer, forlag, redaktører og andre gode bogfolk i Frederikssund Kommune en unik mulighed for at deltage på Kulturmarkedet ved Frederikssund Bibliotekernes læsefestival 'Ord over Fjord 2019.'

Festivalen løber af stablen fredag og lørdag d. 4.-5. oktober, og Kulturmarkedet afholdes lørdag d. 5. oktober kl. 10.30-14.30 i Elværket.

Festivalen arbejder for at give publikum tankevækkende og uforglemmelige kulturoplevelser med litteratur og læsning i fokus. I år er temaet brobygning, og det afspejles i de forskellige arrangementer.

Kulturmarkedet vil præsentere kreative aktiviteter og stande, hvor man kan se på og købe bøger, produkter og tale med de lokale udstillere.

Udover Kulturmarkedet vil der være et væld af spændende aktiviteter og forfatterforedrag for hele familien, både børn og voksne.

Har man lyst til at være en del af Kulturmarkedet, kan man tilmelde sig ved at kontakte Frederikssund Bibliotekerne, eller send en mail til ordoverfjord@frederikssund.dk senest 1. august.

Publiceret 14 July 2019 00:00