Foto: BM

Foto: BM

220 Jægerspris-børn boltrede sig til idrætsdag

Der var sol, sjov og smil på læben, da børn og pædagoger i Jægerspris holdt idrætsdag

Af
Birgitte Masson

JÆGERSPRIS Deltagere fra fem børnehaver, fem vuggestuer og syv dagplejere i Jægerspris, det bliver af gode grunde til en masse børn. Tirsdag var de samlet i Jægerspris til den årlige idrætsdag, et arrangement som har eksisteret siden 2000.

Foto: BM

Foto: BM

Og mens de yngste boltrede sig på Børnehuset Vandkunstens legeplads, var de lidt større børnehavebørn samlet i Jægerspris Slotspark, hvor de i det varme sommervejr fik udfordret motorikken på forskellig vis.

"Jeg har glædet mig til denne dag," fortæller pædagogisk leder i Børnehuset Krabbedam, Christel Crone, som har stået i spidsen for at arrangere idrætsdagen.

Foto: BM

Foto: BM

"Men jeg har ikke været alene om det, vi er flere ledere som står sammen om dagen i fællesskab. Børnehuset Krabbedam er Jægerspris' eneste idrætsinstitution, men derudover har vi også fire bevægelsesinstitutioner," uderstreger Christel Crone overfor Lokalavisen.

Foto: BM

Foto: BM

Med andre ord var det helt i institutionernes ånd, at der stod leg og bevægelse på programmet, hvor børnene blandt andet skulle trille ned ad en bakke, cykle på gå-cykel ned ad bakke, trække tov og kravle gennem buer.

Foto: BM

Foto: BM

Dagen sluttede med medaljeuddeling til alle, efterfulgt af frokost i de smukke omgivelser foran slottet.

Foto: BM

Foto: BM

Foto: BM

Foto: BM

Publiceret 21 June 2019 10:21