MovingArt i Langes Magasin

FREDERIKSSUND MovingArt er et nyt kulturelt tiltag i Frederikssund. Det er Laurentius van Dam og Irmelin Funch, der står bag. De udstiller begge deres malerier i Langes Magasin fra d. 24.-30. juni under titlen, Når lyset bryder frem. For dem har lyset stor betydning i malerier. Lys skaber kontraster og giver håb, liv og energi til beskueren.

Laurentius van Dam er uddannet kunstmaler fra Holland og har boet i Danmark i mange år. Hans hovedfokus er abstrakte malerier og portrætter, der har været udstillet både nationalt og internationalt. Han har også undervist i malerkunst i mange år. Laurentius Malerskole er således en del af MovingArt. Nogle af hans kursisters malerier vil kunne ses i juli i Langes Magasin.

Irmelin Funch er autodidakt og har malet i mange år. Hun er inspireret af naturen og dens farverige mangfoldighed. Det kommer til udtryk i hendes maleriers former og farvevalg.

MovingArt byder også på mere intime oplevelse af deres malerier. Det er således muligt at bestille tid til at besøge deres atelier, hvor man i ro og mag kan gå på opdagelse i deres malerier. Desuden vil MovingArt byde på events, der giver særlige oplevelser af kunst. Man kan læse og se mere på deres hjemmeside: movingart.dk.

MovingArt kan opleves i Langes Magasin, Østergade 3, 3600 Frederikssund, fra 24. juni til søndag den 30. juni klokken 11-16. Der er fernisering den 28. juni.

Vi kom til at skrive galt om ferniseringen.

Publiceret 12 June 2019 00:00