Lars Møller bliver formand for den første samlede Venstreforening i Frederikssund Kommune

Lars Møller bliver formand for den første samlede Venstreforening i Frederikssund Kommune Foto: Privat

Venstre samler kræfterne i én forening

Partiet går fra tre til én forening i Frederikssund Kommune

På en velbesøgt ordinær generalforsamling mandag aften, valgte Venstres medlemmer i Frederikssund Kommune at ændre organisationen, så den vil være endnu mere slagkraftig i fremtidige valgkampe og stå stærkere i forhold til eksisterende og nye medlemmer.

For at sikre overgangen til den nye organisatoriske struktur, samt igangsættelse af en række initiativer der skal øge medlemstilgangen, valgte medlemmerne Lars Møller som ny formand.

Lars er 46 år og har en solid organisatorisk erfaring fra både frivillige og politisk drevne organisationer, ligesom han som selvstændig arbejder med ledelses- og personaleudvikling med fokus på den sociale kapital. Denne baggrund som en robust sparringspartner og formand med øje for organisationsudvikling, vil komme til stor gavn i det forestående arbejde med at skabe en ny, samlet Venstre-forening i Frederikssund Kommune.

Mikkel Hessner bliver næstformand i den samlede Venstreforening

Mikkel Hessner bliver næstformand i den samlede Venstreforening

Som noget nyt, valgte medlemmerne også næstformand direkte, og Mikkel Hessner der har været formand for Venstre i kommunen de seneste tretten år, fortsætter det politisk orienterede arbejde i organisationen, i tæt samarbejde med byrådsgruppen som hidtil.

Mikkel Hessner udtaler: “Vi har nu både vundet og genvundet borgmesterposten i Frederikssund Kommune og det er klart ambitionen, at Venstre skal fortsætte i en ledende rolle for kommunen, i mange år fremover. Det er derfor helt afgørende, at vi fastholder en stærk forankring i alle lokalområderne, i kraft af et stort antal medlemmer. Det vil sikre Venstres ledelse en god forståelse for hvad der rør sig lokalt, men også sikre lokale ambassadører for Venstres politik. Lars er den rigtige formand til at sikre en solid, bred forankring, såvel som en levende og attraktiv medlems-båret forening.”

Lars Møller udtaler, “Jeg ved som organisationsmand, hvor stor en indsats det kræver at engagere medlemmer på et niveau, hvor de prioriterer foreningsoplevelser og -arbejde over alle de andre gode tilbud der findes. Jeg vil sammen med vores nye stærke bestyrelse, som er bredt repræsenteret fra hele vores kommune lægge mine kræfter og erfaring i at skabe den bedste politiske medlemsorganisation i kommunen og sikre, at sammenhold, engagement, ejerskab og fælles mål vil gå hånd i hånd med både faglige og sociale aktiviteter for medlemmerne.

Samtidig er vi en politisk forening, så vi skal tale en masse politik og involvere medlemmerne i politikudvikling og kampagner på forkant, så de har medejerskab i vores Venstre.”

pressemeddelelse

Publiceret 12 March 2019 12:32