FC Fjordbold sejrer – og rykker op som nr. 3

Tirsdag aften gæstede FC Fjordbold et af holdene fra den tunge ende i Futsal Liga Øst, nemlig SBV 09, som inden kampen indtog næstsidstepladsen i rækken.

Og hvis nogle tvivlede på om de blå Fjordbold-drenge kunne stå for presset, så var den bekymring hurtigt ude af sind.

For allerede efter 30 sekunder blev det 1-0 til FCF ved Rasmus Johansson, og Fjordbold fortsatte det hårde pres og var spilbestemmende i det meste af kampen.

Men der skulle lige lidt grus i maskineriet, for efter ca. syv minutter udlignede SBV til 1-1.

Glæden over udligningen varede dog kort, da Rasmus Johansson scorede sit og holdets andet mål blot ét minut senere.

Herfra og frem mod pausen var Fjordbold i førersædet, og allerede efter et kvarter havde SBV lavet fem akkumulerede fejl, så der var for alvor pres på hjemmeholdet.

Rasmus Johansson fuldbyrdede sit hattrick med målet til 3-1 efter 15 minutter, efter flot forarbejde af FCF’s Marco Aurelio.

Kort før pausen fik Morten Hauglund hul på bylden med sit første mål til 4-1.

Han havde uheldigt misset et akkumuleret straffe tidligere i halvlegen.

2. halvleg startede som den første og efter få minutter blev det 5-1. Målscoreren var sæmånd Rasmus Johansson, der hermed scorede sit fjerde mål i kampen!!

Kampen intensitet dampede lidt af, men målene blev ved med at dukke op.

Morten Hauglund fik endnu et mål til kontoen, da han nærmest tacklede bolden i mål til 6-1, hvorefter hjemmeholdet fik lidt bonus for deres indsats med en reducering til 2-6.

Morten Hauglund var langtfra færdig med at score, og han fik udlignet Rasmus Johanssons fire mål i kampen inden for få minutter, først med målet til 7-2, og så med et mål til 8-2 med hælen i kampens 36. minut.

Med tre minutter igen gjorde Morten Hauglund det for femte gang! Hård afslutning oppe i målhjørnet gjorde til 9-2 – og på forunderlig vis blev Rasmus Johansson altså ikke den bedst scorende FCF-spiller trods fire mål.

I de døende minutter fik Fjordbold udbygget føringen til slutresultatet 10-2 på mål af Patrick Dahm Nielsen, så selvom der ikke var mange forskellige målscorere – så scorede de enkelte nok til sæsonens mest overbevisende udesejr.

Undervejs var der spilletid til holdets reservemålmand Dennis Carlsson, der kom ind i 2. halvleg ved stillingen 5-1.

I den kommende weekenden er der nøglekamp i Frederikssund Hallen:

JB Futsal Gentofte kigger forbi kl. 15.00. JB Futsal fører rækken med syv points med til Fjordbold på 3. pladsen – så det bliver en god test for FCF, der også har revanche til gode idet den omvendte kamp tilbage i november sluttede 8-2 til JB.

pressemeddelelse

Publiceret 06 February 2019 14:14