Fra venstre klinikassistent Charlotte Winsløv sammen med fodterapeuterne Joan Stavensø, Monica Neumann og Heidi Lyngbøg. Fredag fejrer de klinikkens et års fødselsdag. Foto: Birgitte Masson

Fra venstre klinikassistent Charlotte Winsløv sammen med fodterapeuterne Joan Stavensø, Monica Neumann og Heidi Lyngbøg. Fredag fejrer de klinikkens et års fødselsdag. Foto: Birgitte Masson

Det går stærkt for Hovedgadens Fodterapi

Monica Neumann slog dørene op for Hovedgadens Fodterapi for præcis et år siden. Det er gået så godt, at hun har måtte ansætte flere medarbejdere

Af
Birgitte Masson

JÆGERSPRIS På fredag kan Hovedgadens Fodterapi i Jægerspris fejre et års fødselsdag. Det har været et år, som på mange måder har taget pusten fra klinikejer Monica Neumann. For det har mildest talt været overvældende, fortæller hun.

"Jeg havde ikke drømt om, at det ville gå så stærkt. For vi har haft rigtig travlt. Folk i lokalområdet er meget loyale, når først de har fået en god oplevelse. Jeg tror, succesen skyldes, at vi giver os god tid til kunderne, og så er vi fleksible," fortæller Monica, som bliver suppleret af fodterapeut Heidi Lyngbøg, som har været med fra starten. Hun lejer sig ind hos Monica i de fine, gamle lokaler på Hovedgaden.

"Jeg kører også ud til folk. Jeg tror, jeg efterhånden er oppe på 100 kunder, som jeg kører hjem til. Men vi har nu heller ikke noget imod at tage en sen aften på klinikken, eller tage en vagt om lørdagen," siger Heidi. Monica nikker og fortæller, at hun, qua den store efterspørgsel på ledige tider, nu har skevet kontrakt med endnu en fodterapeut.

"Og så har jeg også ansat en klinikassistent, som er her 16 timer om ugen, så vi kan koncentrere os om kunderne," fortæller Monica om deres uundværlige klinikassistent Charlotte Winsløw.

"Charlotte er vores alf, hun klare alt det udenoms, så vi kan koncentrere os om vores behandlinger," indskyder Heidi og smiler.

Hovedgadens Fodterapi i Jægerspris holder fødselsdagsreception med kaffe og lagkage fredag den 8. februar mellem klokken 10 og 15.

Publiceret 01 February 2019 12:56