Claus Husmer udvider forretningen. Pressefoto

Claus Husmer udvider forretningen. Pressefoto

Ryds Bilglas rykker ind hos Husmer

Nu hedder Husmer Glas og Facade også Ryds Bilglas. Dermed bliver den 109 år gamle glarmesterforretning i Frederikssund en del af den nordiske kæde

FREDERIKSSUND ”Ryds Bilglas er et koncept, vi kan gå ind i, fordi de kun vil have de mest kompetente med,” fortæller Claus Husmer, der er fjerde generation af glarmesterforretningen Husmer Glas og Facade.

Hos Ryds Bilglas foregår alle reparationer og udskiftning af bilruder på værksted og aldrig som mobilt arbejde.

”Ingen kan stå på en mark og skifte bilglas forsvarligt. Det er et lotteri, om ruden holder, hvis der sker en ulykke. På vores værksted er de rigtige forudsætninger for temperatur og luftfugtighed, der sikrer, at limen hærder korrekt, så ruden sidder sikkert i,” siger Claus Husmer og forklarer, hvorfor det er vigtigt:

”Hvis der sker en ulykke, hvor bilen vender sig om på ryggen, kan taget blive presset ned over passagererne, hvis ikke ruden er sat i efter fabriksspecifikationer og falder ud på grund af presset. En bilfabrik producerer heller ikke under åben himmel, for det er ikke forsvarligt”.

Ryds Bilglas er grundlagt i Sverige, hvor der er helt forbud mod mobilt arbejde med bilglas. Det er ikke kun kædens krav til høj kvalitet og faglighed, der har fået Husmer Glas og Facade til at blive en del af Ryds Bilglas. Der er også af forretningsmæssige årsager.

Høj sikkerhed

”Vi er blevet en del af Ryds Bilglas, fordi det er et bæredygtigt koncept, der er kæmpestort i Norden, og fordi det giver os adgang til flere forsikringskunder. Forsikringsselskaberne vil kun samarbejde med og henvise til landsdækkende kæder, og først nu er der en aktør med høj nok standard til, at vi vil være med” fastslår Claus Husmer.

Husmer Glas og Facade er grundlagt i 1909 og har arbejdet med reparation og udskiftning af bilglas i over 50 år.

”Hos Ryds Bilglas er kalibrering og test standard. Det sikrer, at alle sikkerhedsfunktioner virker, og at ruden fortsat er stærk nok til at være en del af bilens bærende konstruktion. Vi reparerer og skifter, mens du som kunde får en kop kaffe og adgang til hot spot for at udnytte ventetiden. Hvis du hellere vil videre, er både lånebil og el-cykel standard hos Ryds Bilglas,” lyder det fra Claus Husmer.

Pressemeddelelse

Publiceret 14 January 2019 00:00