Hanne Nielsen har 30 års jubilæum i ComputerCamp. Foto: Presse

Hanne Nielsen har 30 års jubilæum i ComputerCamp. Foto: Presse

Navne: Hanne Nielsen fejrer 30 års jubilæum hos ComputerCamp i Frederikssund

NAVNE Hanne Nielsen, der er 62 år og fra Jægerspris, havde for 30 år siden sin første arbejdsdag i it-virksomheden ComputerCamp som ansvarlig for økonomi og administration. Det er en rolle hun har varetaget lige siden.

Udover økonomi og løn tager hun sig også af medarbejdernes trivsel og husets drift. Her kan der godt være lidt at se til, for virksomhedens tyve ansatte holder til på førstesalen af Færgeparken 21, som var fødegang på det tidligere Frederikssund Sygehus.

Selv nåede Hanne Nielsen at være 12 år hos Topsil, inden en tidligere kollega headhuntede hende til ComputerCamp i 1988. Og hun erkender, at 30 år det samme sted kan lyde af meget.

"Men det er faktisk meget normalt at blive mange år i ComputerCamp. Atmosfæren er god, alle behandler hinanden som voksne mennesker, og man bliver ved med at udvikle og efteruddanne sig. Og da mine børn var små, syntes jeg det var en stor fordel at arbejde i så kort afstand fra vores hjem i Jægerspris, hvor min mand og jeg fortsat bor," siger Hanne Nielsen.

Hun har dog ikke tænkt specielt meget over, hvor længe hun skal fortsætte i ComputerCamp. Men som hun selv siger, så kommer det jo an på helbredet, som holdes ajour med løbeture og Zumba, og om ComputerCamp fortsat har brug for hende, hvilket nok heller ikke bliver noget problem foreløbigt.

Virksomheden har nemlig rygende travlt og stor succes med at levere medlemsløsninger til professionelle medlemsorganisationer såsom Finansforbundet, Danmarks Jægerforbund og forskellige faglige organisationer.

I dag leveres den type it-programmer fra skyen. Men da Hanne startede for tre årtier siden, foretog ComputerCamp en stor investering med købet af et en stor server til omkring 250.000 kr.

"Jeg mener, vi afskrev serveren i regnskabet over en tiårig periode. I dag går man bare ud og lejer noget plads i et datacenter for næsten ingen penge. Jo, meget har naturligvis ændret sig i it-branchen de seneste 30 år," siger hanne Nielsen, som af kollegerne beskrives som både pligtopfyldende, trofast, hjælpsom, smilende og det man på godt dansk kalder et ordentligt menneske.

Publiceret 05 December 2018 00:00