Gitte-Marie Michelsen udstiller akvareller og tegninger i Slangerup Bio i oktober og november.

Gitte-Marie Michelsen udstiller akvareller og tegninger i Slangerup Bio i oktober og november.

Udstilling i Slangerup Bio

SLANGERUP Gitte-Marie Michelsen udstiller akvareller og tegninger i Slangerup Bio i oktober og november. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men det, som altid har betydet noget for hende, er at udfolde sig på papir med pen og akvarelfarver, og derfor besluttede hun sig for at hellige sig kunsten på fuld tid.

Gitte-Marie eksperimenterer i et væk, lader sig inspirere af alt i og udenfor den menneskelige psyke og prøver med fantasiens hjælp at bearbejde emnerne, så de får et tvetydigt præg.

Det er en livsnødvendighed for Gitte-Marie at tegne og male. Dog at være kunstner er ikke altid en leg. Der opstår altid en krise under opstarten på et nyt billede, men det giver hende styrke og tilfredshed at fortsætte og over- vinde modstanden i billedet og se det tage form i en tilblivelse. Hun starter med at lade teknikkerne styre processen, hvorefter hun tager over og styrer i den retning, billedet peger.

Nysgerrighed, ihærdighed og stædighed er egenskaber, hun bruger i sin kunst, og som gør, at tingene ender med at lykkes for hende.

Gitte-Marie har de sidste fem år udstillet årligt i Frederiksværk og Helsinge, hvor hun bor, og har i år deltaget i den censurerede udstilling på Hillerød- messen. Hun er medinitiativtager til kunstgruppen Akvamix samt medlem af Kunstværkstederne Møllestien.

Publiceret 11 October 2018 00:00