Stefan Rasmussen mener at argumenter om at ville hjælpe den tværgående trafik over Willumsens Vej er en slet skjult chikane, der skal presse bilister over på Kronprinsesse Marys Bro.

Stefan Rasmussen mener at argumenter om at ville hjælpe den tværgående trafik over Willumsens Vej er en slet skjult chikane, der skal presse bilister over på Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Søren Wesseltoft

DEBAT: Nu består verdenen vist ikke længere…

Stefan G. Rasmussen, Fhv. MF (C), Knud den Storesvej 6, 3600 Frederikssund

debat Kan det virkelig være rigtig, at Teknisk udvalg i Frederikssund kommune har givet ”card blanche” til vejdirektoratet, således de ved hjælp at tilpassede røde lys på J.F.Willumsensvej kan besværliggøre den gennemgående trafik så meget, at man med dette forsøger at tvinge trafikanterne til at benytte betalingsbroen?

Hvis dette er tilfældet, så ophører al ret og rimelighed. Det er simpelthen for dumt, og hvis det så krydres med et argument om, at det vil bedre forholdene for den tværgående trafik i Frederiksund by, så – undskyld mig – skider man rent ud sagt på de mange borgere, der bor på den anden side af fjorden, men som har deres daglige dont på den østlige side af fjorden.

Hvis man lader sådan en udvalgsbeslutning gå gennem en flertalsbeslutning i Byrådet, så har man da skudt sig i foden og tilsidesat enhver form for politisk anstændighed…

Publiceret 15 November 2019 09:32