DEBAT: Hvad skal vi tro på...

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

debat Budget 2020 er fastlagt og vedtaget i Byrådet, forventer kommunen så at borgerne glemmer de mange svigt, besparelser og ustabilitet byrådet og kommunaldirektøren og borgmesteren har vist sin kommune i årevis?

Er budget 2020 nu også så godt som politikkerne prøver at overbevise borgerne om, eller er der bare tale om tom luft som alt muligt andet borgerne har været præsenteret for.

Formand for Fjordforbindelsen Frederikssund "skulle man tro" har en økonomisk interesse til den nye bro siden han er selvsikker på at broen ikke er en barriere "en succes".

Enhver med sund fornuft ved det er en omvej når en borger vest for den nye bro uanset om man er vognmand eller alm. bilist skal til Frederikssund, der er ikke så meget at spare overhovedet.

De forventninger, der er til Vinge "perron" hvor den nye bro skulle gøre det nemmere og hurtigere for borger at komme til er kun en brøkdel af borgerne fra Horneherred hvor det kan svare sig, MEN den økonomiske del, både kørte kilometer og broafgiften gør det er billigere at tage til Frederikssund Station, tidsbesparelsen nogle få minutter.

Geografisk set vil den gl. bro altid være første prioritet for mange, det kan godt være man en gang imellem skal holde i kø, men de 10-15 minutter dagligt er ikke anderledes ind bilkøer andre steder man støder på.

De udtalelser Byrådet og Borgmesteren og formand for Fjordforbindelsen Frederikssund må siges at være grundet manglende viden og forståelse for miljøet, og respektløshed for de erhvervsdrivende på Hornsherred siden.

Den tvang tung trafik udsættes for via byrådet m.m. gør ikke miljøet meget godt, for ikke at glemme borgerne west for broerne skal betale en mere pris for levering hvor tung trafik benyttes, renovations tømning bliver formentligt også lidt dyre hvor så alle borger rammes igen af en tvangsbetaling.

Publiceret 12 November 2019 00:00