Forhenværende kredsformand John Ziegler har nu meldt sig ud af Det Konservative Folkeparti

Forhenværende kredsformand John Ziegler har nu meldt sig ud af Det Konservative Folkeparti Arkivfoto

DEBAT: Uantageligt af konservativ bestyrelse

John Ziegler, Stationsparken 6, Frederikssund, Fhv. Vælgerforeningsformand, Fhv. Kredsformand, C

debat Jeg har i dag besluttet at melde mig ud Det Konservative Folkeparti med øjeblikkelig virkning.

Min udmeldelse sker på baggrund af de hændelser vi gennem en længere periode, har været udsat for i Frederikssund, hvor det seneste ”skud på stammen”, er foreningens ønske om at ekskludere den valgte folketingskandidat Kjeld Haslund.

Der er i min optik al mulig grund til at tro, at dette bunder i nogle personlige motiver, og intet har at gøre med den måde Kjeld Haslund, har forvaltet opgaven på.

Jeg finder det fuldstændig uantageligt, at en bestyrelse på den måde kan undsige en kandidat de selv har opstillet, og som er valgt på foreningens opstillingsmøde, uden nogen form for saglig begrundelse.

Allerede forud for det seneste folketingsvalg, gik bestyrelsen ud med en melding om, at man ikke kunne støtte den valgte kandidat – en beslutning der var skabt af Halsskovs og Frederikssunds bestyrelser.

At dette ikke har givet anledning til, at partiets hovedkontor ikke har fundet anledning til at hverken ytre sig, eller på anden måde har valgt at gå ind i denne sag, skuffer mig dybt, og det er min opfattelse

Publiceret 04 October 2019 09:50