DEBAT: Endelig kom Broen, men betalingen splitter kommunen

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

Broen gør det måske nemmere hvis man skal modsat Frederikssund, men ikke uden nye problemer, køerne har bare flyttet sig.

Endelig er Kronprinsesse Marys Bro klar til brug, men det er en kæmpe forhindring for vækst på Hornsherred siden.

En gennemsnits familie fra Hornsherred kan selvfølgelig bare bruge den gamle bro, modsat ved benyttelse af den nye vil koste seriøst mange tusinde kroner.

En virksomhed med køretøjer over 3.500 kg er påtvunget mindst kr. 41,- pr. tur (-en pris der kan ændres efter behov), en pris som for nogle kan overstige flere hundrede tusinde om året.

Alene dette gør nogle finder andre byer uden for kommunen at slå sig ned i, også selv om den gamle bro stadig er gratis for køretøjer under 3.500 kg, man glemmer hvor mange der arbejder uden for kommunen.

Der er stadig en del virksomheder på Hornsherred siden hvor de er tvunget over den nye bro, deres årlige kostpris er skræmmende.

Dette forhindre en vækst i nye virksomheder med større køretøjer, og ser man geografisk på kommunens placering vil det for mange virksomheder og tilflytter aldrig kunne betale sig økonomisk at etablere sig i området, endnu en tak til Byrådet og Borgmesteren for denne forhindring.

Vores kære Borgmester John Schmidt Andersen udtaler

"Broen knytter kommunen tættere sammen ", en bro som for nogle er en tvunget mere udgift for at drive erhverv fra Hornsherred siden af, så af samme årsag vil Broen være en forhindre for vækst fra Hornsherred siden af.

Yderligere kommenterer Borgmester John Schmidt Andersen "eksempel gør broen det nemmere for borgerne på Hornsherred at komme til det nye store idrætsanlæg", altså ligger det i det skjulte at der er planer om at lukke for idræts faciliteterne i Jægerspris, Slangerup, Skibby, Skuldelev og andre faciliteter, så kommunens borger er tvunget til at køre til Frederikssund Idræts by ved Vinge.

Er planerne at lukke resten af kommunens idrætsfaciliteter

Når og hvis (Forhåbentlig ikke) den nye idræts by kommer på benene vil RISIKO'EN for at idræts faciliteterne i resten af kommunen står for skud for lukning.

Så borger med forskellige idræts aktiviteter i deres dagligdag kan det blive en del ekstra kørsler, her tager Byrådet og Borgmesteren ikke højde for forældre hvor transporten er afhængig af offentligt transport midler.

Irriterende, men John Schmidt Andersen har selv stemt ja til en betaling bro

Borgmester John Schmidt Andersen kommenterer yderligere "Brugerbetalingen på broen er irriterende, men det var et spørgsmål om mulighedernes kunst", John S. Andersen har selv stemt for at det skulle være en betalingsbro, og hvis han tror det med tiden ændre sig så kan han godt tro om, når først regeringen har sat sig for noget og med Byrådet og Borgmesterens accept vil det ALDRIG ændre sig.

Jeg håber virkelig ikke at Borgmester John Schmidt Andersen og siddende byråd har gjort sig utroværdig overfor regeringen så de undlader bygge motorvejen, men lige nu er tvivlen større ind nogen sinde, regeringen er vel informeret om de tvivlsomme oplysninger om Vinge for at få en station som nu er et trinbræt, men de usande oplysninger der er givet vil kunne få en alvorlig konsekvens for fremtidige offentlige anlæg.

Det er godt med en borgmester og et byråd som er til for alle kommunens borger, hmmmmmmmm noget er seriøst gået galt.

Forhindre vækst i Kommunen

Antal tilflytter til kommunen er væsentlig mindre end først forventet, men hvor mange flytter fra kommunen grundet dens gentagende fejl og svigt.

Den nye bydel som i den grad er en katastrofe er umulig at sælge, ikke overraskende, det er kun en ekstra ting til samlingen af svigt og fejl, begået af inkompetente personer, måske Byrådet og Borgmesteren burde spørge sig selv om det ikke er på tide at træde tilbage.

Man skal ikke glemme at det er borgerne der er gidsel i de mange fejl kommunen konstant begår, og indtil den nye bydel V...., engang er færdig er det borgerne der hæfter for de mange skandaler, og er man en ny familie er det ikke lige frem tillokkende at flytte hertil.

Vi betaler i forvejen en af verdens højeste skatter og afgifter, det er dybt problematisk at politikerne beskatte danske familier og virksomheder yderligere på en betalingsbro som forhindre væksten på den "forkerte" side af kommunen.

Brugerbetaling på broer og veje hæmmer vækst og sammenhængskraften.

Publiceret 01 October 2019 00:00