Peter Rasmussen forlod byrådsmødet 11.september, fortæller han i sit debatindlæg

Peter Rasmussen forlod byrådsmødet 11.september, fortæller han i sit debatindlæg

Debat: Tydelige spor af mistillid

Peter Rasmussen bst.mdl DF i Frederikssund - Dådyrvej, 4050 Skibby

DEBAT Tydelige spor af mistillid til byrådet og borgmesteren viste sig klart, på det fremmøde der var til byrådsmødet onsdag den 11. september.

Man fornemmede hurtigt sceneopsætningen til aftens teaterstykke. Borgmesteren slyngede hurtigt nogle tal ud "71 millioner kr.", som primært skal gå til velfærdsområderne i kommunen, selv samme områder har en kostpris årligt, så om det er mindre ind andre års kostpris at drive disse velfærdsområder var der ikke tale om, måske prøver man at manipulere de få fremmødte.

Det der var mødets egentlige formål forbliver uvist, man havde intet klart, man fornemmede at det var et forsøg fra byrådet og borgmesterens side at give de få borgere der var fremmødt et plaster for de mange svigt over få år.

Efter en præsentation fra borgmesteren var der oplagt frit spørgerunde til byrådsmedlemmerne som bestrider de selv samme foreninger der styrer kommunen.

Undertegnet forlod selv mødet efter blot femten minutter, da det hurtig viste sig, at der stadig ikke er styr på sagerne og det mødet egentligt skulle beramme.

Publiceret 19 September 2019 00:00