Hands typing on laptop computer keyboard close up

Hands typing on laptop computer keyboard close up

DEBAT: Livsfarlig lysregulering og trafik efter broåbning

Dan HoffgaardPilehaven 23, Ferslev4050 Skibby

DEBAT Hvem har dog godkendt en sådan livsfarlig lysregulering i Landerslev, hvor man ved selvsyn kan se, at trafikanter der kommer fra Orebjergvej og skal videre mod Jægerspris meget tit kører over for rødt lys. Trafikanterne fra Orebjergvej kan faktisk meget nemt overse lysreguleringen, hvilket mange rent faktisk også gør, med det resultat at de bare drejer til venstre for at køre mod Jægerspris, og så kommer til at køre over for rødt lys, og rigtig mange opdager tydeligvis slet ikke at de har gjort noget forkert. Hvorfor har man dog fra starten ikke lavet en lysregulering hvor Orebjergvej direkte er inddraget, således at dem fra Orebjergvej skal holde tilbage for rødt lys. Jeg mener at vide, at lysreguleringen mest blev etableret af hensyn til skolebørnenes sikkerhed, når de skal passere Landeslevvej, hvilket gør det hele endnu mere grotesk og farligt.

Fra 30 sep. 2019, når Kronprinsesse Marys Bro åbner, vil der sandsynligvis komme rigtig meget trafik gennem Landeslev, hvilket bare vil gøre det hele endnu værre.

Fra den nye rundkørsel lige nord for Lyngerup burde der selvfølgelig have været etableret en omfartsvej nord om Landerslev, hvilket jeg kan huske der lå tegninger på i starten af broprojektet, men det blev tilsyneladende skrinlagt. Det helt korrekte ville - efter min mening - være en omfartsvej nord om Landerslev som munder ud i krydset Landerslevvej / Dråbyvej / Hyllestedvejen, som så burde ændres til en rundkørsel.

Frederikssund Kommune Get Moving

Publiceret 19 September 2019 00:00