DEBAT: Med tiden bliver alting godt

Peter Rasmussen, bst.mdl DF i Frederikssund, Dådyrvej, 4050 Skibby

Peter Rasmussen bst.mdl DF i Frederikssund - Dådyrvej, 4050 Skibby

DEBAT Endnu engang er der risiko for at der skal bruges millioner på byfornyelsen, investeringer der løber løbsk, og samtidig skal der igen findes besparelser som rammer de uskyldige.

Det er godt med fornyelser, og Vinge skal nok blive godt med tiden, det er ikke anderledes ind andre nye fornyelser som sker omkring kommunen i stor stil.

Vinge skal sælges i henhold til den efterspørgsel der er, og det er parcel, rækkehuse henholdsvis i et eller halvanden etagebyggerier.

Der er ingen tvivl om at det er/bliver et dejligt at bo, men om det er byfornyelsen i Frederikssund eller Jyllinge, Nordmark eller andet steds så vil nyt altid være godt.

Uheldigvis vil Vinge altid bære på en negativ historie og dem der står bag alle de uheldige tiltag der rammer forkert.

Indtil V.... er færdig vil borgerne være gidsler i dette projekt, havde man fra dag et handlet anderledes ville situationen havde set anderledes ud og et trecifre millionbeløb ville formentlig været sparet.

Man må håbe byrådet og borgmesteren efterhånden kan se hvad der efterspørges og dropper deres stædige holdninger som kun rammer de forkerte.

Så længe den siddende byråd med borgmester ikke indser de ikke har den fornøden kompetence til sådanne projector, vil det altid gå galt.

Og der er efterhånden mange projekter der tydeligvis bærer præg af en indblanding fra byrådet.

Publiceret 18 September 2019 00:00