DEBAT: Vinge og den kommende station er bygget på løgne

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

Fra dag et, er der talt usandt om Vinge og nu er der brugt så mange millioner at det vil være en katastrofe at stoppe, så hellere smide flere millioner efter et katastrofe projekt, i stedet for at få samlet op på stumperne og afsluttet projektet, af den simple grund så længe Vinge forbliver under opbygning vil det koste borgerne i kommunen. Vi skal huske at det ikke længere er 20.000 indbyggere og 4.000 arbejdspladser, der skal betale til fællesskabet.

Nej, de 24.000 plus er udgangspunktet for Vingets opbygning. Det er de tal regeringen og kommunens borgere hele tiden er blevet stillet i udsigt via byrådet, borgmesteren og kommunaldirektøren men det tal er sunket kraftigt, jeg tror på en periode over 30 år, vil der samlet være et sted mellem 7.500-9.000 indbyggere og måske et par hundrede arbejdspladser OG indtil regningen er betalt for Vinge er det borgerne der betaler, det er kun borgerne der betaler uanset hvad byrådet og borgmesteren prøver at overbevise om.

Er det godt eller skidt at bruge millioner efter millioner på at få Vinge Station i gang selv om indbyggerantallet er faldet fra 20.000 til under 10.000 og arbejdspladserne aldrig når op på 4.000.

Der bruges millioner på Vinge, og samtidig skal der år efter år findes besparelser i kommunen som kun rammer forkert.

Hvad er det lige der sker for byrådet ikke alene for Vinge, Vinge s-togstation, Svømmehal, Frederikssund Idræts by, salg af grunde med tab og meget mere, MEN vedr. "betalingsbroen" åbner snart og indvielsen skal fejres, man kan diskutere om der er noget at fejre, MEN Byrådet vil søge om at udlevere øl/vin til åbningen, (spiritus og kørsel, hmmmmmmm) man begynder at have mistro til byrådet, Vejdirektoratet har sagt nej og man må håbe de fastholder deres beslutning.

Det er et usædvanligt dårligt signal at sende til offentligheden at byrådet mener det er ok at alkohol og kørsel høre sammen, det kan være at borgmesteren er ved at tage sit tidligere job mere seriøst, så han ved afslutningen af festlighederne kan stoppe bilisterne i alkoholtest.

De penge der bruges på den såkaldte festlighed burde i stedet bruges på borgerne i kommunen.

Publiceret 30 August 2019 09:57