Modelfoto

Modelfoto

Debat: Skal skylden virkelig findes i Vinge?

Peter von der Hude, Camarguevej 8, Vinge, 3600 Frederikssund

DEBAT Jeg er efterhånden godt træt af, at under hvor kommunens handlinger debateres, så får Vinge ofte skylden for, at tingene i kommunen kunne gå bedre.

Som borger i kommunen og forholdsvis ny beboer i Vinge, så skal jeg være den første til at medgive, at tingene kunne være håndteret bedre. Det tror jeg alle og én vil sige - både i embedet, politisk og blandt os borgere.

Når det så er sagt, så er Vinge og planerne omkring Vinge samt udviklingen af området en rigtig god idé. Der skabes en sammenhæng mellem bro, tog, by og formentligt etableres det sidste stykke motorvej, som er afgørende for områdets udvikling.

Derudover og måske allermest vigtigt, så er Vinge et område, hvor der bor en del borgere, som bidrager væsentligt til kommunens skatteindtægter. Jeg er helt overbevist om, at skal der findes penge til velfærd og udvikling af kommunen i fremtiden, så skal Vinge blive til noget. Vinge vil være med til at understøtte kommunens økonomi via skatteindtægter i takt med områdets udvikling.

Er man bare lidt fornuftig, så støtte man op og giver os borgere ude i Vinge en chance.

Vi kan jo også vende billedet og se det på en anden måde. Kommunen har jord i Vinge for rigtig mange millioner, - bruges den jord ikke, så kommer der ingen indtægt. Lad os lege med tanken, at Vinge projektet lukkes ned. Det sagsanlæg kommunen får for manglende opfyldelse af områdets forpligtigelse og tilsagn om en fantastisk ny by at bo i,er økonomisk så uoverskueligt, at skatten vil stige langt mere, hvis kommunen dømmes, hvilket den helt sikkert vil. Man kan ikke love store planer og lokke nye borgere til kommunen og så bare lade dem “Dø” på marken grundet fejlslagne evner og initiativer. Det kan kun blive dyrt for borgerne i Frederikssund, som er de eneste til at betale, hvis Vinge ikke bliver til noget.

Så hold nu op med at skælde ud på Vinge - alt er ikke Vinges skyld og fremtidens skatteindtægter og udvikling ligger i området - det er indlysende! Hvem skal ellers købe jorden?

Etableringen i området skal bare komme endnu mere igang, hvilket også sker lige om lidt med etableringen af stationen og udbuddet for området.

Der skal sikres fremdrift og en professionel håndtering, hvilket ikke bare skal ske i ord, men også gennem handling og eksekvering!

Publiceret 20 August 2019 00:00