DEBAT: Hans er midlet

Michael Tøgersen, byrådsmedlem (V)

Jeg har tømmermænd, selvom Venstre fik et fint valg på landsplan, for vi må som blå politikere erkende, at vi har tabt, da det handler om sagen, ikke om hoveder/mandater i eget parti, som her og nu alene kan bruges til at dulme.

Personligt har jeg kæmpet for så mange Venstrestemmer i Frederikssund Kommune som muligt, og tusind, tusind tak for den fantastiske opbakning lokalt; det var overvældende. tak.

Det er første gang, jeg har været en del af et team omkring en folketingskandidat, Hans Andersen, og det er fascinerende at iagttage, hvordan tingene lykkes med plakater, vælgermøder, gadeboder, sociale medier, presse mm.

Godt nok er Hans en super fyr og et dejligt menneske, men indsatsen ydes kun, fordi vi synes, Hans er den bedste til at arbejde for vores sag, ellers var han en general uden hær, og måske også uden en krig.

Hans er nu i opposition, men han skal og vil arbejde for vores sager. Han skal da holde alle partierne oppe på deres valgløfter fra “day one”, for vi skal bl.a. have den motorvej, som alle var så rørende enige om i valgkampen. Alle var også enige om en betalingsfri bro, bevarelse af frederikssund sygehus mm. ”så det skal vi da ha'".

Dette blot for at nævne nogle konkrete områder, og så skal Hans selvfølgelig arbejde for de blå holdninger

Publiceret 17 June 2019 00:00