DEBAT: Thiesen manipulerer

Michael Tøgersen, byrådsmedlem (V)

Ny Borgerliges Mette Thiesens artikel er, ikke overraskende, manipulerende. Jeg skriver, at jeg er begejstret for den nye bro, men jeg har ikke undladt at gøre opmærksom på, at jeg klart er imod betalingsdelen, som jeg ønsker ophævet. Vi kæmper indædt for Frederikssundsmotorvejen, og senest har kommunens eneste folketingsmedlem, Hans Andersen, fået den italesat hos regeringen.

I min verden er Ny Borgerlige (NB) som Dansk Folkeparti (DF) look-alike, da der er en række fælles holdninger. NB slår sig op på, at DF ikke har flertal for deres politik, men i stedet er blevet ramt af virkeligheden og fungerer som ansvarligt støtteparti for regeringen. DF trækker så i deres retning på en række områder, ligesom de har vist ansvarlighed ved at forholde sig til virkeligheden, danskernes virkelighed. Det bør DF ikke straffes for. 

Ny Borgerlige skal ikke forholde sig til virkeligheden og gør det bestemt heller ikke. Det bliver forhåbentlig aldrig aktuelt, for man må ikke håbe, de ikke kommer i Folketinget, for så vil de blive fanget af virkeligheden, og deres marginalpolitik vil der alligevel aldrig være flertal for, så det vil være spild af stemmer. 

Mette Thiesen var indtil for nylig konservativ politiker med alt, hvad det indeholder, herunder EU-tilhænger, men efter et skuffende valg har hun konverteret til NB, et populistisk parti som er imod EU. Man har jo et standpunkt..... og de har bare fundet alle de populistiske sager frem, som de så går til valg på og lover guld og grønne skove. Det kan danskerne klart gennemskue. 

Så er det betalingsfriheden på broen, som vi alle ønsker, men bare ikke kan komme igennem med i Folketinget lige nu, men det kommer. Så er det en motorvej. Så er det et sygehus og meget mere. Så skal vi lukke vores samfund for fremmede vel vidende at uden fremmed arbejdskraft, så var Danmark en meget fattigere nation, ligesom det er mere end utopi for en lille åben økonomi som vores at lukke os om os selv, for vi vil blive kvalt langsomt. Iflg.Ny Borgerlige så skal danskerne kunne rejse og arbejde, som vi har lyst, mens alle fremmede skal blive væk fra os, hvilket er i klar modstrid med internationale konventioner, og igen ude af trit med virkeligheden. 

Ny Borgerlige vil også af med EU. EU har klart nogle udviklingsområder, men aldrig har Danmark stået så stærkt internationalt som nu, og det kan vi bl.a. takke EU for. Det gælder økonomisk, velfærdsmæssigt, samhandelsmæssigt, militært, politisamarbejdsmæssigt, lovgivningsmæssigt, dialogmæssigt osv. 

En stemme på Mette Thiesen og Ny Borgerlige vil være en spildt stemme, fordi de med stor sandsynlighed ikke kommer ind, da de ikke differentierer sig særlig meget i forhold til DF, men kun på de gratis meget populistiske holdninger, som de aldrig får ført til ende pga. manglende flertal. Hvis du har de holdninger, så stem på DF, eller stem lokalt på vores eneste lokale byrådsmedlem, Hans Andersen, så vi fortsat har et byrådsmedlem på Christiansborg, hvilket Hans Andersen er eneste kandidat, der kan tilbyde, for det har en kæmpe værdi for Frederikssund Kommune, at vi er tæt på Christiansborg, mens Mette Thiesen hører til i Hillerød og har vist, at hun ændrer markant holdninger på meget kort tid.

Publiceret 28 January 2019 09:43