DEBAT: Gadebelysning - eller mangel på samme....

Jess Lykke Christensen, Rosenvænget 38, 4050 Skibby

Så fik man da den geniale ide, at der fremover skal spares på gadebelysningen.

Husker jeg galt, eller fik vi ellers ikke for relativt kort tid siden udskiftet samme gadebelysning fra de effektslugende glødelamper og lysstofrør til lamper af LED-typen - netop for at spare penge….?

Nå, OK, et eller andet sted SKAL pengene til dækning af diverse selvforskyldte, men ak, desværre så fejlslagne projekter jo findes, det er da helt klart.

Det giver jo også en sikkert overset, men ganske positiv effekt: der er jo efterhånden en smule langt til en politistation, hvis man skulle få brug for uniformeret assistance, og hvorfor så ikke give indbrudstyve, voldsmænd og alle andre lyssky elementer den fornødne arbejdsro - naturligvis ved at slukke for gadebelysningen. Det må jo siges at være en ren win-win situation....

Nu kan man jo så spørge sig selv, om det mon er et led i samme, genialt udtænkte spareplan, at gadelyset i alt fald siden årsskiftet har brændt lystigt I DAGTIMERNE her i Skibby.

Jeg mener ellers at kunne huske, prisen for den kostbare strøm er højest netop i dagtimerne, men der er jo så meget, man ikke rigtigt forstår...

Helt ærligt: for mig minder det om rendyrket vanvid.

Ganske i stil med så beklageligt meget andet i denne velsignede kommunes regi. OM igen, Frederikssund Kommune....!

Publiceret 17 January 2019 00:00