Frederikssund - den sorte plet

Willy Jacobsen, Kongelysvej 14, Frederikssund

Så er Frederikssund atter på forsiden.

Denne gang i dagbladet BT denne søndag den 13/1-2019.Da nyheden også fremgår af kommunens hjemmeside, burde jeg vel have fanget den dér, men gjorde det ikke.

Som led i kommunens besparelser efter fadæsen omkring fantasiprojektet Vinge, slukkes kommunens gadebelysning fremover om natten mellem kl. 1 - 5, og fra marts fuldstændigt.

Læg hertil øvrige besparelser på bl. a. ældreområdet, børneområdet samt busdriften.

Kommunens hidtidige åbningstid vedrørende borgerservice på rådhuset er endvidere reduceret til det latterlige.

Nåh ja, politistationen i Frederikssund er også nedlagt, selv om det, indrømmet, ikke var byrådets beslutning.

Hvis jeg har forstået det korrekt, er de kommunale besparelser relateret til projekt Vinge, de tidligere og det nuværende byråd´s totalt urealistiske Fata Morgana projekt Vinge (min opfattelse).

Et kæmpe projekt, som Frederikssund kommunes byråd og forvaltning tilsyneladende slet, slet ikke har kunnet løfte.

Men det værste er dog, at byrådet med borgmesteren i spidsen valgte at forholde borgerne, at projektet var løbet af sporet, til efter kommunalvalget.

Det var og er skammeligt, sådan som jeg ser det. Alligevel har byrådet besluttet at lade projektet fortsætte, også udgiftsmæssigt.Hvor længe skal borgerne i Frederikssund kommune tåle, at der vedblivende skal kastes flere gode penge efter de dårlige.

Hvad får byrådet til at tro, at der kommer en lykkelig udgang på Vinge?

Jeg vil, sikkert urealistisk men alligevel, gerne foreslå helt at sløjfe projekt Vinge, kompensere de stakkels mennesker, der har ladet sig lokke til at købe bolig dérude på den bare mark.

Lad os derefter komme videre med udviklingen af Frederikssund kommune på en måde, byrådet kan overkomme, og som kan blive til gavn for borgerne.

På ét eller andet tidspunkt må byrådet vel komme til fornuft.

Lad det blive før, hellere end siden.

Publiceret 14 January 2019 00:00