Pianist Mogens Dalsgaard spiller og fortæller om klassisk musik torsdag 17. oktober klokken 19.30. Pressefoto

Pianist Mogens Dalsgaard spiller og fortæller om klassisk musik torsdag 17. oktober klokken 19.30. Pressefoto

Pianist fortæller om og spiller klassisk musik

Frederikssund Selvom man normalt ikke er til klassisk musik, må man ikke snyde sig selv for at høre pianisten Mogens Dalsgaard give koncert i Islebjerg Kirke torsdag 17. oktober kl. 19.30, skriver Islebjerg Kirke i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mogens Dalsgaard er en pianist i verdensklasse, og er kendt for at formidle musikken ved foruden at spille den, også at fortælle levende og humoristisk om musikken og komponisterne på en måde, så alle kan forstå det. Til koncerten kommer publikum blandt andet til at høre værker af Chopin og Beethoven."

Mogens Dalsgaard har en lang international koncertkarriere bag sig. Blandt pianisterne i Danmark, er han landets flittigste koncertgiver, og har utallige gange været i radio og på TV i Europa, Rusland og USA. Han har modtaget en lang række priser og hædersbevisninger, her iblandt De københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris. Desuden har Mogens Dalsgaard medvirket som pianist i flere film og har indspillet en række LP, CD og DVD plader. Der er gratis adgang til koncerten.

Kapp

Publiceret 10 October 2019 00:00