Bedre Psykiatri i Frederikssund holder i samarbejde med Sind Frederikssund/Egedal temaaften om job til psykisk syge og sårbare. Temafoto

Bedre Psykiatri i Frederikssund holder i samarbejde med Sind Frederikssund/Egedal temaaften om job til psykisk syge og sårbare. Temafoto

Tema-aften om job til psykisk syge og sårbare

Alle er velkomne til arrangementet 10. oktober på Elværket

frederikssund Bedre Psykiatri i Frederikssund holder i samarbejde med Sind Frederikssund/Egedal temaaften om job til psykisk syge og sårbare. Det foregår på Elværket 10. oktober kl. 19-21, hvor alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Arrangementet er aktuelt i forbindelse med Frederikssund Kommunes igangværende arbejde med at lave en handleplan for beskæftigelse til handicappede, som skal omsætte den nye handicap- og psykiatripolitik til handling.

Her kan man høre om Københavns Kommune succes har gjort med deres beskæftigelsesindsats (IPS).

Der vil være oplæg fra forsker, Thomas Christensen Psykiatrisk Center København, og jobcenterchef fra Københavns Kommune, Anders Thomsen Brok, som vil fortælle om beskæftigelsesindsatsen, som får borgere med alvorlig psykisk sygdom eller misbrug i ordinære job, hvor succesraten er oppe på 62 procent.

"Tilknytningen til arbejdsmarkedet betyder meget for den psykisk syges mulighed for at få det bedre. For samfundet er der en stor økonomisk interesse i at hjælpe psykisk syge i job. Så samlet set er det en win-win-situation," siger formand for lokalafdelingen Bedre Psykiatri Elsebeth Hutters i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 06 October 2019 00:00