Rejsestalden danser i tre dage vinteren i møde

Står bag otte forskellige dansearrangementer 6.-8. november

jægerspris Kulturhuset Rejsestalden danser vinteren i møde med otte dansearrangementer i Rejsestalden og Solbakkehallen i Dalby onsdag 6. til fredag 8. november.

Onsdag underviser Camilla Steen Larsen i 'soul motion'. Det er første gang, denne særlige bevægelsesform præsenteres uden for København.

Gennem dans, bevidsthed og mindful movement kommer man et skridt tættere på at skille sig af med, det der ikke er vigtigt og give plads til dét, der er i live lige nu, skriver Rejsestalden i en pressemeddelelse.

Tyngdekraften udfordret

I Solbakkehallen i Dalby kommer Uppercut Danseteater torsdag og viser deres forestilling 'Jump', der udfordrer tyngdekraften på et særligt designet 'Air Floor'. Herfra løftes forestillingen op i helt nye luftlag - koreografisk, visuelt og teknisk.

'Jump' er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. Samme dansekompagni underviser tidligere samme dag i house, hiphop, funk og breakdance.

Også torsdag er der indisk filmdans, såkaldt Bollywood, for alle, der har lyst til at prøve kræfter med den både humoristiske og sensuelle dans.

Bollywood for ældre

Fredag formiddag kører Rejsestalden derfor en omgang mere Bollywood, men denne gang er det til det ældre publikum. Arrangørerne kalder det Bollywood for oldies but goldies.

Fredag aften returnerer Rejsestalden til 20'erne, 30'erne og 40'erne, når der kommer undervisning i både charleston og lindy hop.

Alle arrangementer har samme pris per billet: 50 kroner.

Man kan læse mere om dansefestivalen og købe billet på www.rejsestalden.frederikssund.dk.

jesl

Publiceret 04 October 2019 00:00