Sofie Vinther som borger i Kalmar, hvor det lykkes Dronning Margrete at samle alle Nordens lande i en union. Foto: Hergaard Fotografi.

Sofie Vinther som borger i Kalmar, hvor det lykkes Dronning Margrete at samle alle Nordens lande i en union. Foto: Hergaard Fotografi.

Sofie og William med Eventyrteatret i Tivoli

To gymnasieelever fra Frederikssund Gymnasium indtager Glassalen med teaterstykket 'Skovens Dronning'

Teater Unge prisbelønnede skuespillere fra Eventyrteatret indtager i oktober Glassalen i Tivoli med familieforestillingen 'Skovens Dronning' - en magisk musical om en ung prinsesse, som formår at samle skovens stridende eventyrvæsener til kamp mod en mørk og grusom magt. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete 1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner, denne gang til at samle alle Nordens folk i Kalmarunionen.

Blandt de medvirkende er 16-årige Sofie Vinther fra Frederikssund. I den eventyrlige familiemusical er Sofie borger den svenske by Kalmar, hvor repræsentanter fra alle Nordens lande forhandler om at lave en union under ledelse af Dronning Margrete 1. Sofie går i 2. g på Frederikssund Gymnasium og har i ni år været med i teaterforeningen JAS.

Desuden medvirker fra Frederikssund 18-årige William Ekman-Sørensen, som går i 3. g på Frederikssund Gymnasium og i mange år har medvirket i Vikingespillet i Frederikssund og i amatørteatret JAS.

'Skovens Dronning' spiller i Glassalen i Tivoli 4. - 20. oktober.

CV

Publiceret 30 September 2019 00:00