Røde Kors mangler indsamlere. Også i Frederikssund Kommune

Røde Kors mangler indsamlere. Også i Frederikssund Kommune

Røde Kors søger flere hænder til indsamling

Savner 20-30 indsamlere i Frederikssund på søndag

frederikssund På søndag 6. oktober samler Røde Kors ind og opfordrer flere i Frederikssund til at melde sig som indsamlere.

Indsamlingsleder i Frederikssund Frank Blensted håber, at de sidste 20-30 personer melder sig, så alle ruterne kan blive dækket ind.

"Vi oplever, at der er god stemning på indsamlingsdagen. Blandt andet fordi mange forældre vælger at komme med deres børn, som jo altid skaber liv. Børnene får samtidig sat perspektiv på problemer både herhjemme i Danmark og ude i verden, hvor folk mister deres hjem," siger Frank Blensted i en pressemeddelelse fra Røde Kors.

Når man er færdig med sin rute, vil der være chokolade og diplomer til alle indsamlere.

Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til sygdomsramte hjemløse, så de ikke bliver udskrevet til gaden, og voldsudsatte kvinder, der har været på krisecenter.

En del af pengene fra indsamlingen vil blandt andet også gå til de mange familier i Yemen, der ikke har råd til mad og medicin, og til familier i Mozambique, hvis hjem er blevet skyllet væk efter den voldsomme cyklon Idai, og oversvømmelserne der fulgte.

Man kan melde sig som indsamler på www.rødekors.dk eller tlf. 7010 0000.

jesl

Publiceret 30 September 2019 00:00