Henrik Clausen og Davidsens Tømmerhandel i Venslev fejrer fødselsdag. Pressefoto

Henrik Clausen og Davidsens Tømmerhandel i Venslev fejrer fødselsdag. Pressefoto

Tømmerhandel fejrer 75 år med jubilæumsfest

Davidsens Tømmerhandel fejrer 75 år med jubilæumsfest i Venslev

Venslev Tirsdag 1. oktober inviterer Davidsens Tømmerhandel i Venslev samarbejdspartnere og kunder til 75-års jubilæumsfejring.

Allerede fra morgenstunden byder medarbejderne i Davidsen på morgenbrød og kaffe. Og henover dagen vil jubilæet blive markeret med hundredvis af varer til nedsatte priser til såvel private som professionelle, fortæller Henrik Clausen, adm. direktør hos Davidsen.

"Det bliver en stor dag, som vi håber, at rigtig mange vil tage del i. Davidsen har en stærk forankring i Venslev, og vores historie gennem 75 år som familievirksomhed med fokus på godt købmandskab, faglig rådgivning og god betjening, er noget både vi som ansatte, og kunderne nyder godt af. Så vi glæder os til at fejre dagen med alle, som har lyst til at kigge indenfor 1. oktober," siger han.

Davidsen kom til Venslev i 2013, hvor det store byggemarked på H.C. Vej 8 blev etableret. Oprindeligt stammer Davidsens Tømmerhandel fra Sommersted, hvor virksomheden blev grundlagt i 1944. I dag har Davidsen 13 afdelinger og over 700 ansatte spredt ud over det meste af Syddanmark og det midtjyske.

Kapp

Publiceret 26 September 2019 00:00