Holdet bag Parkteatrets julerevy 2018 har nu været samlet til den første officielle prøve. Pressefoto

Holdet bag Parkteatrets julerevy 2018 har nu været samlet til den første officielle prøve. Pressefoto

Parkteatret har samlet holdet til årets julerevy

Årets julerevy med titlen 'Inde i kulden' har fået tilføjet flere rutinerede kræfter

frederikssund Parkteatrets Julerevy, som spillede for første gang i 2017, havde så stor succes, at Karen Nielsen, som ejer og driver Parkteatret, har valgt at gentage succesen med endnu en revy.

Fra idé og indledende møder er der nu samlet et endeligt hold, som skal spille, instruere, producere, bygge, skabe og akkompagnere Parkteatrets Julerevy 2018 'Inde i kulden'. Og holdet har været samlet til første prøve.

Direktøren med på scenen

De nytilkomne er instruktør Lene Poulsen, som har arbejdet med teater næsten hele sit liv og bl.a. er kendt fra Lise Nørgaards 'Én stor familie' og multitalentet Emil Vodder, som både er scenograf, tekniker og afvikler og i øvrigt er uddannet musiker og komponist.

Derudover har revyen igen i år med sig den erfarne kapelmester Allan Andersen, skuespiller Karen Nielsen, som ud over at stå på scenen også er direktør og i øvrigt producerer en del af teksterne, Andreas Hermansen, som fik idéen til revyen og både spiller og producerer både sketches og sange.

Desuden den nyuddannede skuespiller Klara Witt, som som er glad for at være tilbage i Frederikssund, hvor hun kommer fra og bl.a. har været med i vikingespillene.

jesl

Publiceret 19 October 2018 00:00