Center Manager Stig Bergdahl forventer et stort rykind til Black Friday i Sillebroen. Privatfoto.

Center Manager Stig Bergdahl forventer et stort rykind til Black Friday i Sillebroen. Privatfoto.

Sillebroen melder klar til Black Friday: “Hele huset står på den anden ende”

Center Manager Stig Bergdahl lover, alt er klappet og klart til årets største indkøbsdag

Af
Mette Døllner

frederikssund Julebelysningen er tændt i Sillebroen Shoppingcenter, når Black Friday løber af stablen den 29. november. Men i år er der udsigt til, at tilbuddene også kan tænde julelys i øjnene på de omkring 20.000 kunder, der forventes at bruge dagen til at tage hul på indkøb af årets julegaver.

“Det er jo ikke unormalt, at man kan få 20 procent i butikkerne, så forbrugerne forventer i dag at få mere til Black Friday. Derfor har butikkerne i Sillebroen lagt sig i selen, og det er ikke ualmindeligt, at de giver 50 procent og mere. Og så er der i det hele taget fart på Black Friday overalt i byen, så man kan roligt tage til Frederikssund på årets store shoppingdag,” siger Stig Bergdahl.

Udover butikkernes tilbud vil der hele dagen være Black Friday bazar på Centertorvet med tilbud, man ikke finder i butikkerne, og klokken 19.00 skifter Sillebroen gear til Crazy Black Friday med tilbud frem til klokken 22.00 uden loft over procenterne.

Når mørket falder på, vil Black Friday Cheerleaders dele smagsprøver ud i hele centret til lyden af festlig DJ musik.

“Vi kræser lidt ekstra for kunderne den dag, så der vil både være musik, smagsprøver og overraskelser i butikkerne,” lover Stig Bergdahl, der glæder sig over, at kunderne har taget Black Friday til sig.

Publiceret 28 November 2019 00:00