Der var stor hæder til de lokale løbeklubber i Frederikssund Out-Run og Fjordløberne i DGI. Foto: Peter Dahlerup

Der var stor hæder til de lokale løbeklubber i Frederikssund Out-Run og Fjordløberne i DGI. Foto: Peter Dahlerup

Out-Run og Fjordløberne blev 'Årets Forening' i DGI

Løbeklubberne i Frederikssund - Out-Run og Fjordløberne vandt titlen som ”Årets Forening 2019” for deres formidable samarbejde om Kronprinsesse Marys Bro Løbet

FREDERIKSSUND/HILLERØD Et stærkt samarbejde mellm de to lokale løbeklubber Out-Run og Fjordløberne er årsagen til kåringen som ”Årets Forening 2019”. En pris, som Out-Run Frederikssund og Fjordløberne fik overrakt på DGI Nordsjællands årsmøde tirsdag aften i Hillerød.

Det var med store smil på læben, at repræsentanter for de to løbeklubber modtog den flotte pris, som bestyrelsesmedlem for DGI Nordsjælland Else M. Vad overrakte. Med prisen følger 5.000 kr. til deling mellem de to foreninger.

De to lokale løbeklubber tog tidligt i processen initiativ til at afholde et motionsløb over Kronprinsesse Marys Bro ved indvielsen i september.

Løbeklubberne skal anerkendes for deres initiativ der bragte 10.000 løbere sammen. Arrangementet har fået stormende ros fra deltagere og samarbejdspartnere for at skabe en sjov og veltilrettelagt løbeoplevelse, lyder det i indstillingen.

Så stort arrangement er kun muliggjort ved en enorm opbakning internt i klubberne, der arbejdede frivilligt med at forberede og afvikle broløbet.

Bag succesen ligger et helt særligt samarbejde imellem de to løbeklubber, som sikrede at foreningerne og de cirka 250 frivillige kunne lægge deres kompetencer og faglighed på selve forberedelse og afvikling af broløbet.

Udover at skabe en løbefest for deltagerne har arrangementet haft den sideeffekt, at det har bragt gode kræfter sammen på tværs af klubber og skabt et kompetenceløft af de frivillige, der muliggør nye og større initiativer i fremtiden.

Lokalsamfundet oplevede et arrangement, man vil tale om med stolthed i mange år fremover, lyder det i indstillingen.

Publiceret 27 November 2019 11:39