Arkivfoto

Arkivfoto

Døgnrapporten: Hærværk og hash

Hærværk, Jægerspris Klokken 08.39 søndag blev det anmeldt, at en bil, som stod parkeret på Svalevej lørdag klokken 23.40, var blevet udsat for hærværk, da begge ruder i venstre side samt bagruden var blevet knust med en hammer af mand, der beskrives som:

Iført stor dynejakke med hætten trukket op. Kørende i en Toyota Aygo.

Butikstyveri, Frederikssund I Kirppu på Kocksvej blev en 51-årig butikstyv klokken 12.56 tilbageholdt, idet han havde stjålet varer fra butikken til en værdi af 75 kroner. Da der var tale om en udenlandsk mand, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Jægerspris Klokken 15.22 søndag konstaterede en patrulje, at to unge kvinder og en mand befandt sig ved monumentet tæt på Kulhusvej, hvor den ene kvinde og manden stod og røg, hvad der formodedes at være en joint.

Patruljen tog kontakt til dem, og da den ene kvinde, en 18-årig fra lokalområdet, og manden, en 22-årig fra København, kort forinden var blevet set forlade et køretøj, blev dette ransaget. Her fandt patruljen en moderat mængde hash, og de blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Publiceret 11 November 2019 11:43