Foto: Rigspolitiet

Døgnrapporten: Hash i skolegården

Værktøj stjålet fra varebil, Frederikssund Fra en Toyota Proace, som var parkeret på Odinsvej, er der mellem tirsdag klokken 19.30 og onsdag klokken 07.00 stjålet diverse værktøj, blandt andet kapsave, en skruemaskine, sømpistoler og en krydslaser.

Tyven har skaffet sig adgang ved at bore hul under bilens ene dørhåndtag.

Flere taget for spiritus- og narkokørsel, Frederikssund Flere bilister blev onsdag eftermiddag og aften taget for spirituskørsel ved Kronprins Frederiks Bro.

Således blev en 40-årig mand fra Kirke Saaby standet og sigtet klokken 17.55, klokken 18.05 blev en 36-årig mand fra Jægerspris taget for at køre bil selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og klokken 18.58 blev en 22-årig mand fra Jægerspris ligeledes taget for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Alle tre fik taget en blodprøve, som skal fastlægge deres nøjagtige påvirkelsesgrad.

Hash fundet i skolegård, Frederikssund En af politiet narkohunde snusede sig I forbindelse med en luftetur frem til noget hash, der var gemt i skolegården på Odinsvej.

I skolegården blev fire lokale unge mænd i alderen 15-22 år truffet, der var dog ingen af dem, der blev fundet i besiddelse af euforiserende stoffer, og da det ikke kunne fastslås om den fundne hash var deres, tog patruljen det med som ”hittestof”.

Publiceret 10 October 2019 11:33